Tietoa
Tuoteluettelo

Katso Huawei Watch GT 3 Pro 46mm harmaa nahka

 
Viite
3194788
278,34 €
48,98 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 278,34 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 48,98 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 293,88 €.
Toimitus: Yhteyttä
Tavaravakuutus
Tavaravakuutus 1 vuosi
tai
Tavaravakuutus 2 vuosi
tai
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Huawei
Näytön resoluutio 466x466
Kellon tyyppi Rannekoru
Sykemittari On
GPS On
Vedenpitävyys + 5 pankkiautomaattia (jopa 50 vuotta)
Akun kesto Jopa 14 päivää
Askelmittari + Kyllä
Unenvalvonta + Kyllä
Musiikinhallinta + Kyllä
Kalorien laskentatoiminto + Kyllä
Bluetooth-yhteys + Kyllä
Mikrofoni + Kyllä
Aktiviteetin seuranta + Epäaktiivisuuden valvonta
Korkeusmittaritoiminto + Kyllä
Kuukautiskierron seuranta Kyllä
Stressin seuranta Kyllä
Katso Huawei Watch GT 3 Pro 46mm harmaa nahka
278,34 €

Katso Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Grey


Kun moderni tekniikka kohtaa klassisen keraamisen käsityötaidon, tämä tyylikäs luomus paljastaa ajattoman estetiikan ja antaa sinulle nykyaikaisen muotikappaleen ranteeseesi.


Teos, joka pistää silmään ja kiiltää

Ensi silmäyksellä ainutlaatuinen valkoinen keraaminen runko on unohtumaton. Tämä kello on käsitelty erittäin korkeassa 1500°C:n lämpötilassa, viimeistelty timanttijauhekiillotuksella puhtaan valkoisen värin ja virheettömän tekstuurin saavuttamiseksi, joka miellyttää silmää ja on samalla hengittävä ja mukava ranteessa.


Nanokiteinen keraaminen runko

Hohtavan valkoinen nanokeraaminen ja safiirikristallikellotaulu luo ainutlaatuisen ilmeen, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin.


Pallomainen keraaminen pyörivä kruunu, metallinen nappi

Veistetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu kruunu ja tyylikäs värillinen metallityöntö, jonka toisella puolella on pallomainen keraaminen sisäosa, lisäävät stereoskooppista eleganssia.


Integroitu CaseBack

Korkean läpäisevyyden omaava safiirilasi mahdollistaa erittäin tarkan anturin tarkemmat mittaukset, ja se on integroitu keraamisiin materiaaleihin hyvän istuvuuden ja mukavan käytön takaamiseksi.


Vaihda Classic Chiciin

Löydä monia ainutlaatuisia kelloja, erityisesti eksklusiivisella "Päivä ja yö" -designilla, joka muuttuu auringon ja kuun vaiheiden mukaan. Kello tukee myös näytön sammutusajan näyttöä, mukautettua kellotaulun suunnittelua puhelimen galleriasta ja muita ominaisuuksia. Löydä lisää malleja saatavilla Huawei Watch Face Storesta.


Älykäs sykemittaus reaaliaikaisilla hälytyksillä

HUAWEI Truseen™ 5.0+ -sykemittaustekniikka käyttää kahdeksaa valosähköistä sensoria, jotka on järjestetty renkaaseen vahvistettujen signaalien tallentamiseen. Upouusi algoritmi suodattaa häiriöt ja varmistaa tarkan sykkeen seurannan aina. Voit seurata sykettäsi 24/7 ja saada reaaliaikaisia hälytyksiä, kun sykkeesi poikkeaa normaalialueelta.


Tarkkaile tilaasi

SpO2-mittaukset HUAWEI Truseen 5.0+ -sykemittaustekniikan ansiosta voit olla varma, että HUAWEI WATCH GT3 Pro on huolellinen!


Täydellisesti valmis sykliin

Seuraa kuukautiskiertoasi ja ennusta ovulaation päivämäärä tällä älykellolla. HUAWEI WATCH GT 3 Pro voi lähettää muistutuksia viestien perusteella ja auttaa sinua valmistautumaan erityisiin päiviin.


Välittävä terveyskumppani 24/7

HUAWEI TruSleep 2.0 unenvalvontaalgoritmi havaitsee tärkeimmät unitilat, antaa unen laatupisteet ja antaa henkilökohtaisia neuvoja parhaaseen mahdolliseen lepoon.

Aina päällä oleva stressimonitori auttaa sinua seuraamaan ja hallitsemaan kaikkia päivittäisiä koettelemuksiasi, kun taas rauhoittavat hengitysharjoitukset auttavat rauhoittamaan mieltäsi.


Tutustu vedenalaiseen maailmaan

HUAWEI WATCH GT 3 Pro on IP68- ja 5 ATM -vesitiivis, se on kestänyt 200 hämmästyttävää vedenpainesykliä ja se voidaan sukeltaa vapaasti jopa 30 metrin syvyyteen, joten se on täydellinen kumppani vedenalaisiin seikkailuihisi.


Yli 100 harjoitustilaa

Valitse yli 100 harjoituksesta – juoksu, pyöräily, vuorikiipeily, uinti, hiihto ja paljon muuta – ja lähde tien päälle tai lähde uudelle polulle vain näytön kosketuksella! Tietoihin perustuvat juoksumittarit, kuten juoksukykyindeksi, harjoittelun vaikeusaste ja harjoituskuormitus, sekä vinkit auttavat sinua saamaan kaiken irti kehostasi rasittamatta itseäsi liikaa, kun taas jaetut juoksureitit antavat sinun esitellä kykyjäsi!


Kamera

Aktivoi puhelimesi kamera kaukolaukaisintoiminnolla ja tallenna ikimuistoisia hetkiä muutamalla yksinkertaisella ranteen napautuksella.


Katso AppGallery

Watch AppGallerysta on ladattavissa lukuisia kolmannen osapuolen sovelluksia, joten kaikki tarvitsemasi on vain ranteen pyyhkäisyn päässä.


Vastaa Bluetooth-puheluihin suoraan kellostasi

Vastaa saapuviin puheluihin ja hylkää ne, lähetä mukautettuja pikavastauksia ja tarkastele puhelulokeja, jotta pysyt tavoitettavissa, vaikka puhelin ei olisi lähellä.


Kuunnella musiikkia

Kello voi synkronoida soittolistoja puhelimestasi ja toistaa suosikkikappaleitasi itsenäisesti harjoitusten aikana. Joten laita Bluetooth-kuulokkeet päähän ja aloita liikkuminen ilman, että tunnet olosi painavaksi.


Kello on helppo yhdistää älylaitteiden kanssa

Huawei-laitteista iOS- ja Android-puhelimiin HUAWEI WATCH GT 3 Pro toimii mukavasti ranteessasi.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut