Tietoa
Tuoteluettelo

Viinikaapit

Bigbox.fi verkkokauppa Viinikaapit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Liebherr, Caso, Candy, Bosch, Severin. Viinikaapit hinta(t) alkaen 126,55 €. Bigbox.fi:ssä on yli 117 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Viinikaapit

Herkuttelijoille, harrastajille tai niille, jotka etsivät kätevää ratkaisua säilyttää hienoja juomapulloja, viinikaapit ovat erinomainen valinta. Nämä laitteet ovat äärimmäisen hyödyllisiä, kun sinulla on paljon lahjaksi saatuja, suosikki- tai ostettuja viinipulloja tai ehkä jopa itse valmistettuja. Viinikaapit sopivat kuitenkin myös muiden juomien säilyttämiseen. Niiden tärkein etu on, että voit itse säätää optimaalisen lämpötilan, joten voit pitää jokaisen erän juuri kuten kasvattaja on suositellut tai parhaaksi katsomallasi tavalla.

Voit ostaa niitä Bigbox-verkkokaupasta: AEG, Candy, Caso, Cecotec, Liebherr, Miele, Snaigė ja muiden valmistajien viinikaappeja. Voit suodattaa viinikaappeja ja järjestellä niitä seuraavien kriteerien mukaan: suosio, uutuus, hinta, valmistaja, energiatehokkuusluokka, jäähdytysjärjestelmä, viileämpi vyöhyke, vesidispenseri (onko olemassa vai ei), asennustyyppi ja monia muita. Tuotteiden suodattimien avulla on helppo löytää paras viinikaappi sopivaan hintaan tai rajata haku. Sitten voit löytää parhaat vaihtoehdot käyttämällä tuotteiden lajittelutyökalua ja vertailemalla eri mallien viinikaappeja.

Kuinka valita paras viinikaappi? Ensinnäkin, sinun on valittava laite, jolla on sopiva koko ja sopivat säätömahdollisuudet. Yksi jääkaappi voi olla kauniimpi ja kiinnostavampi muotoilultaan, mutta jos siinä ei ole hyllyjä tai tilaa pullojen säilyttämiseen, siitä ei ole suurta hyötyä. On olemassa tuotteiden suodattimia, jotka auttavat kaventamaan näytettävien tuotteiden luetteloa viinikaapin koon perusteella, ja näet heti vain ne jääkaapit, jotka vastaavat tilavaatimuksiasi.

Säätömahdollisuuksien osalta tärkeää on herkkä lämpötilan säätö ja mahdollisuus kosteuttaa sitä, mikä on jääkaapin sisällä. Jokaisen tuotteen yhteydessä mainitaan, onko tällainen toiminto kyseisessä jääkaapissa vai ei. Jokaisen jääkaapin yhteydessä ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika. Tämä tieto auttaa suunnittelemaan ostoksen paremmin. Useimmat jääkaapit voi myös ostaa osamaksulla. Yhteistyökumppanimme SB Lizingas ja heidän tarjoamansa tarjous mahdollistavat Liebherrin, Cecotecin tai muiden valmistajien viinikaappien ostamisen ilman lisäkustannuksia jopa 24 kuukauden ajaksi.

Onko parempi valita upotettava vai vapaasti seisova jääkaappi? Kaikki riippuu siitä, minne suunnittelet sen asettamista ja kuinka paljon tilaa voit varata sille. Jos sinulla on jo viinikaappi kellari-, ruokailu- tai muussa huoneessa, miksi et valitsisi upotettavaa vaihtoehtoa? Totuus on, että se maksaa hieman enemmän, mutta jos et suunnittele muuttamista pian, voit nauttia laadukkaammasta tilan esteettisyydestä. Vapaasti seisova jääkaappi on yleensä käytännöllisempi, koska sen voi siirtää, mutta se vie enemmän lattiatilaa eikä näytä yhtä esteettiseltä.

Kiinnostavatko sinua mahdollisuudet ostaa viinikaappi tai muuta jäähdytystekniikkaa ja sen lisävarusteita halvemmalla? Bigbox-verkkokaupassa järjestetään usein tarjouksia, ja tilaamalla uutiskirjeesi voit olla ensimmäisten joukossa, jotka saavat tiedon alennuksista, tarjouksista ja erikoistarjouksista.