Tietoa
Tuoteluettelo

Kuivausrummut

Bigbox.fi verkkokauppa Kuivausrummut jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Samsung, Bosch, Whirlpool, AEG, Electrolux. Kuivausrummut hinta(t) alkaen 209,66 €. Bigbox.fi:ssä on yli 101 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Pyykin kuivausrummun valinnan yksityiskohdat

Nykyään on vaikea löytää kotia, jossa ei olisi pesukonetta. Yhtä ajankohtaiseksi kysymykseksi nousee myös mukava ja aikaa säästävä pyykin kuivaus. Tässä tehtävässä pyykin kuivausrummut ovat erinomainen apuväline. Ne nousevat yhä useammin johtavaan asemaan kotitalouslaitteiden joukossa. Usein kuitenkin asiakkaille nousee kysymys: minkä pyykin kuivausrummun valita?

Pyykin kuivausrummutyyppi

Asennustavan mukaan vaatteiden kuivausrummut jaetaan kahteen tyyppiin:

Vapaasti sijoitettavat. Ne ovat toistaiseksi johtavia pyykin kuivausrummuissa. Ne luokitellaan tarkemmin vaatteiden lataustavan mukaan. On kuivausrumpuja, joihin vaatteet asetetaan etupuolelta, ja kuivausrumpuja, joihin vaatteet laitetaan ylhäältä.

Integroidut pyykin kuivausrummut. Vaikka nämä kuivausrummut tarjoavat vähemmän malleja, ne säästävät tehokkaasti tilaa huoneissa ja toimivat melko hiljaisesti. Muuten, tällaisiin kuivausrumpuihin vaatteet laitetaan vain etupuolelta.

Sähköiset kuivausrummut jaetaan kuivaustavan perusteella seuraaviin tyyppeihin:

Ilmankuivausrummut. Nämä laitteet imaisevat ilman, lämmittävät sen lämmityselementillä ja puhaltavat sen nopeasti pyörivään rummuun. Tällä tavoin kosteus höyrystyy vaatteista. Tällaiset kuivausrummut ovat edullisia. Laite on kytkettävä ilmanvaihtojärjestelmään, joka puolestaan ​​on laadukas.

Kondensoivat kuivausrummut. Näille laitteille ei tarvita ulkoista ilmanvaihtojärjestelmää. Siksi kondensoiva kuivausrumpu on helppo asentaa mihin tahansa hyvin kuivattavaan tilaan. Jotkut mallit edellyttävät, että kerääntynyt neste poistetaan säännöllisesti mekaanisesti, kun taas toiset poistavat veden käytettyyn pesukoneen viemärijärjestelmään. Nämä laitteet jäähdyttävät vaatteista erittyvän ilman ja kuivaavat sen. Jälkimmäiset laitteet ovat tunnettuja alhaisesta sähkönkulutuksestaan.

Kuinka ratkaista dilemma: kuivausrumpu vai pesukone-kuivausrumpu?

Tämä dilemma nousee usein ihmisille, joilla ei ole tarpeeksi tilaa useille laitteille kotona. Kuitenkin yksi asia on otettava huomioon: pesukone-kuivausrumpu ei tarjoa yhtä laajaa valikoimaa pyykin kuivausohjelmia ja toimintoja kuin pyykin kuivausrumpu. Ja tilan kysymyksen voi aina ratkaista. Ehkä pidät ratkaisusta asettaa kuivausrumpu pesukoneen päälle? Valitsemalla tarvittavat laitteet ja asennukseen tarvittavat lisävarusteet tämä asennustapa on varmasti erinomainen ratkaisu.

Kuinka valita kuivausrumpu oikein verkossa?

Tarvitset pyykin kuivausrummun välittömästi, mutta sinulla ei ole aikaa kävellä kaupoissa? Ei hätää. Pyykin kuivausrummun ostaminen verkosta antaa sinulle mahdollisuuden ostaa pyykin kuivauslaite halvemmalla ja saat tietoa samalla käynnissä olevista kampanjoista. Hyvä kuivausrummun hinta antaa sinulle mahdollisuuden säästää jotain muuta, ei vähemmän tärkeää ostosta varten.

Kuivausrummun ostaminen verkosta on kannattavaa paitsi hyvän hinnan ja tarjolla olevien kampanjoiden vuoksi, myös houkuttelevan mahdollisuuden valita tuote tarpeidesi mukaan. Suodattimet Bigbox.lt-verkkosivustolla auttavat valitsemaan tuotteet haluamasi hinnan, valmistajan nimen, rummun tilavuuden, energialuokituksen ja muiden kriteerien perusteella. Sinun tarvitsee vain merkitä haluamasi kriteerit suodattimissa ja saat muutamassa minuutissa listan pyykin kuivausrummuista, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi.

Laaja ja jatkuvasti päivitettävä Bigbox.lt-tuotevalikoima antaa sinulle mahdollisuuden valita sopivimman pyykin kuivausrummun sekä asennustarpeen että pyykin kuivaustavan perusteella. Tunnettujen tuotemerkkien, kuten AEG, Samsung, Electrolux, BEKO tai Whirlpool, avulla voit varmistaa laadun ja kestävyyden.