Tietoa
Tuoteluettelo

Pehmeä

Bigbox.fi verkkokauppa Pehmeä jota myy yksi suosituimmista valmistajista - ..., abcžaislai, marka niezdefiniowana, SUN-DAY, TULILO. Pehmeä hinta(t) alkaen 3,80 €. Bigbox.fi:ssä on yli 1043 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Tässä kategoriassa on yli 1043 tuotetta, joiden hinnat ovat alkaen 3.8 EUR
Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Pe softat, pehmeät lelut

Harkitsetteko miten ilahduttaa pientäsi? Tai ehkä etsitte täydellistä kummilahjaa, ystävien lapsille sopivia pehmeitä leluja tai mielenkiintoisia sisustuselementtejä - pehmeät pehmolelut ovat juuri sitä mitä tarvitsette!

BigBoxin valikoimassa on lukematon määrä erilaisia pehmeitä leluja, jotka muistuttavat erilaisia eläimiä, leikkiä tai animaatiohahmoja. Lapset pitävät niiden koskettamisesta, olemisesta ja omistamisesta, koska pehmeä lelu tuo suurta iloa, vapauttaa mielikuvitusta tai täydentää olemassa olevaa kokoelmaa. Älkää unohtako, että tällaiset lelut sopivat paitsi vauvoille ja lapsille, myös teini-ikäisille ja aikuisille. Ne voivat olla erinomainen ja hauska sekä hyvin ainutlaatuinen lahja tai muistettava sisustuselementti työpaikalla, kotona tai missä tahansa tilassa.

Pehmeiden lelujen joukossa on myös paljon tunnettuja klassikoita. Täällä on yksisarvinen, pandakarhu, pupu, kissanpentu, hirviö ja paljon muita erikoisleluja, jotka kehittävät lasten mielikuvitusta tai ilahduttavat ketä tahansa.

Bigboxin verkkokaupasta on helppo ostaa verkossa. Pystytte lajittelemaan pehmeät lelut tuotekategorian mukaan. Esimerkiksi voitte suodattaa tuotteita budjettinne (hinta), valmistajan tai jopa tyypin mukaan. Näin näette helposti, mitkä niistä ovat interaktiivisia, mitkä sopivat tiettyyn ikäryhmään, mitkä sopivat paremmin pojille tai tytöille ja niin edelleen. Bigbox huolehtii houkuttelevista hinnoista, joten pehmeitä leluja myydään usein tarjouksessa. Jos valitsette monia lahjoja, joihin kuuluu myös pehmolelu, tarjoamme erinomaiset ehdot osamaksukaupalle - leasingille. Usein voitte saada sen ilman lisämaksua.

Jos olette kiinnostuneita pienistä, suurista tai ainutlaatuisista pehmeistä pehmoleluista edullisempaan hintaan kuin muissa kaupoissa, voitte hankkia ne helposti verkossa täältä hyvään hintaan. Napsauttamalla haluamaanne lelua näette yksityiskohtaisempia kuvia siitä ja voitte lukea ajankohtaista tietoa itse tuotteesta. Siinä kuvataan tärkein tieto lelusta. Esimerkiksi voitte selvittää, minkä ikäisille lapset se sopii. Suurin osa tuotteista sisältää myös ainutlaatuisia kuvauksia lelun ominaisuuksista, mahdollisuuksista ja toiminnoista. Tällainen tieto on erittäin tärkeää vanhemmille, jotka haluavat antaa lapselleen interaktiivisen lelun, jolla ei vain leikitä, vaan jolla voidaan kehittää ja parantaa tiettyjä taitoja. Näissä kuvauksissa mainitaan usein myös tärkeitä tietoja ja oivalluksia tai temppuja, jotka valmistajat mainitsevat.

Jokaisen tuotteen katalogissa olevan tuotteen ylävasemmalla puolella on nähtävissä toimitusajan piktogrammi. Emme varastoi kaikkia tuotteita paikan päällä tai lähimmässä varastossa, joten toimitus voi kestää useita työpäiviä. Jos haluatte yllättää jonkun syntymäpäivän tai tärkeän juhlapäivän kunniaksi, mutta ette vielä ole hankkinut lahjaa, tilatkaa pehmeitä leluja etukäteen, jotta ehditte antaa ne ajoissa!