Tietoa
Tuoteluettelo

Blanco Keittiön hanat

Bigbox.fi verkkokauppa Keittiön hanat jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Blanco. Blanco Keittiön hanat hinta(t) alkaen 102,15 €. Bigbox.fi:ssä on yli 30 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Sekoittimet

Sekoittimet ovat yksi tärkeimmistä kotitaloustuotteista, joilta vaaditaan hyvää toiminnallisuutta ja esteettistä ulkonäköä. Sekoitin on putkistoalan laite, jota yleensä käytetään kylpyhuoneessa ja keittiössä. Sitä kutsutaan myös termostaattiseksi sekoittimeksi, koska se antaa sinun säätää hanan kautta haluamasi lämpöisen veden lämpötilaa. Muuten hanaan tulisi vain hyvin kuumaa tai hyvin kylmää vettä.

Suihku-, kylpyamme- tai keittiön sekoittimet näyttävät yleensä erilaisilta, mutta niiden toimintaperiaate on sama. Ne sekoittavat kuumaa ja kylmää vettä haluamallasi tavalla (kääntämällä hanaa). Joten toiminnallisesti nämä laitteet ovat samanlaisia, mutta keittiö- tai kylpyhuoneessa olevat sekoittimet kohtaavat erilaisia esteettisiä vaatimuksia, jotka johtuvat siitä, että itse tilat on sisustettu täysin eri tavalla. Bigbox-verkkokaupasta tarjoamme sinulle korkealaatuisia vesisekoittimia Blanco, CATA ja Franke -merkeiltä. Tuotteita voit helposti suodattaa ja lajitella niiden hinnan, mittojen, valmistajan ja muiden ominaisuuksien perusteella, kuten taipuisa suihkupää, irrotettava letku ja muut.

Valinnat muotoilun kannalta ovat lähes täysin subjektiivisia, joten tietyn suosittelun antaminen on melko vaikeaa. Suosittelemme etsimään yhden tyylin tuotteita, jotta kotona vallitsisi suunnittelun ja esteettisyyden harmonia. Kylpyhuoneessa voit kuitenkin valita jotain, mikä vetoaa kauneudellaan, kun taas keittiössä korostuu enemmän käytännöllisyys. Kun valitset pesuallaskraanalle sekoittimen, sinun tulisi ottaa huomioon, onko kotitalossasi juokseva vesijohtovesi hyvin kalkkipitoista. Jos näin on, älä valitse teräs- tai metallipinnoitettuja sekoittimia, koska ne alkavat kerääntyä kalkkia. On parempi valita pinnoitetut sekoittimet, jotta niiden esteettisyys säilyy huippuluokkaisena pitkään.

Valikoimastamme löydät kultaisia, mustia, hopeisia, kromattuja, ruskeita ja monia muita värejä sopivia sekoittimia keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muihin tiloihin. Musta sekoitin sopii moderniin, urbaaniin tyyliin sisustetuissa tiloissa, kun taas valkoinen sekoitin näyttää ehkä hieman kauniimmalta vaaleassa kylpyhuoneessa.

Voit lisätä tuotteita toivelistaan ja vertailla niitä keskenään helpottaaksesi ostopäätöksen tekemistä.

Keittiöön, tiskialtaalle asennettavaksi sekoittimeksi suositellaan valitsemaan malli, jossa on irrotettava letku. Se on paras valinta päivittäiseen kotikäyttöön. Tämä toiminto on erittäin hyödyllinen astioiden pesussa, koska kiinteä hanan asento ei aina ole optimaalisen mukava, ja irrotettava letku mahdollistaa astioiden tarkemman ja puhtaamman pesun.

Kiinnostaako mahdollisuus ostaa kodintarvikkeita ja putkistoalan laitteita halvemmalla kuin yleensä? Sekoittimia alennetuin hinnoin ostavat yleensä uutiskirjeemme tilaajat. He ovat ensimmäisinä saamassa tietoa tuotteista, joille on tarjolla alennuksia, alennuskoodit ja erikoistarjoukset, joista he voivat hyötyä ennen muita asiakkaita. On myös kätevää luoda tili Bigbox-alustalle, jotta voit lisätä mieluisia tuotteita toivelistaan, nähdä ostohistoriasi ja myöhemmin jättää arvosteluja ostoksistasi, jotka auttavat muita ostajia.