Tietoa
Tuoteluettelo

Piha ja puutarha

Puutarhatarvikkeet BIGBOX.FIä: kaikki mitä tarvitset täydelliseen puutarhanhoitoon

Suunnitteletko puutarhan uudistamista tai etsitkö luotettavia työkaluja puutarhatöihin? BIGBOX.FI tarjoaa laajan valikoiman puutarhatarvikkeita, jotka auttavat saavuttamaan täydellisen puutarhan ilman suurta vaivannäköä. Myymälästämme löydät korkealaatuisia laitteita ja työkaluja, jotka täyttävät vaativimmankin puutarhurin tarpeet.

Ruohonleikkurit, trimmerit ja robottiruohonleikkurit

Pidä nurmikkosi moitteettomassa kunnossa luotettavilla ruohonleikkureilla, trimmereillä ja robottiruohonleikkureilla. Valitse parhaista tuotemerkeistä, kuten Bosch, Gardena, STIGA, jotka takaavat tehokkaan työn ja pitkäikäisyyden. Lisäksi robottiruohonleikkurimme antavat sinulle mahdollisuuden nauttia vapaa-ajasta sillä välin, kun ne hoitavat nurmikkosi.

Kultivaattorit, nurmikon ilmastimet ja halkomakoneet

Valmistaudu kevättöihin korkealaatuisilla kultivaattoreilla ja nurmikon ilmastimilla, jotka auttavat puutarhaasi kukoistamaan. Myymälästämme löydät myös luotettavia halkomakoneita, jotka valmistavat talven polttopuut nopeasti ja helposti.

Moottorisahat ja puutarhatyökalut

Etsitkö tehokkaita ja luotettavia moottorisahoja? BIGBOX.FI tarjoaa laajan valikoiman tunnettuja tuotemerkkejä, kuten DeWalt, Makita, STIGA. Lisäksi myymälästämme löydät erilaisia puutarhatyökaluja, jotka auttavat sinua suorittamaan kaikki puutarhatyöt nopeasti ja tehokkaasti.

Kasvihuoneet, varastot ja kastelulaitteet

Haluatko kasvattaa omia vihanneksia tai etsitkö paikkaa puutarhatyökalujen säilytykseen? BIGBOX.FI tarjoaa korkealaatuisia kasvihuoneita ja varastoja, jotka suojaavat kasvejasi ja työkaluja. Tarjoamme myös laajan valikoiman kastelulaitteita, jotka auttavat puutarhaasi kukoistamaan koko kauden ajan.

Kamado-grillit, pizzauunit ja kaasugrillit

Nauti ruoanlaitosta ulkona tarjoamiemme Kamado Bono -grillien, pizzauunien ja kaasugrillien avulla. Valitse parhaista valmistajista, kuten Biggrill, ja luo unohtumattomia makuja perheellesi ja ystävillesi.

Löydä kaikki tarvitsemasi puutarhaasi ja paljon muuta BIGBOX.FI

puutarhatarvikeosastolta. Sijoita puutarhasi hyvinvointiin luotettavilla työkaluilla ja laitteilla, jotka kestävät vuosia.