Tietoa
Tuoteluettelo

Tuhka-imurit

Bigbox.fi verkkokauppa Tuhka-imurit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Karcher, Deltafox. Tuhka-imurit hinta(t) alkaen 85,32 €. Bigbox.fi:ssä on yli 6 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Tuhka-imurit

Tavalliset pölynimurit ovat erittäin hyödyllisiä, mutta jos kotona on kiinteän polttoaineen kattila, ne eivät välttämättä riitä. Niille, jotka polttavat kotonaan puupellettejä, polttopuita tai muuta kiinteää polttoainetta, tarvitaan ratkaisu, joka auttaa tuhkan puhdistuksessa. Juuri tästä kategoriasta löydät siihen tarkoitetun laitteen. Se on tuhka-imuri, joka muotoilunsa ja ulkonäkönsä puolesta voi muistuttaa tavallisia teollisuuden pölynimureita, mutta niillä on paljon teknisiä ominaisuuksia, joita tavallisilla imureilla ei ole ja jotka eivät sovellu tuhkan imurointiin.

Voit ostaa Karcher- tai Deltafox-tuhka-imurit Bigboxin verkkokaupasta. Tarjonta täydentyy jatkuvasti uusilla ja hyvillä tuhka-imureilla, joten seuraa tietoja saadaksesi tietää, milloin katalogissa on uusi hyvä tuhka-imuri. Voit suodattaa tuotteet ja järjestää ne hinnan, valmistajan, suosion ja uutuuden perusteella.

Koska tämä on hyvin erityinen tuoteryhmä, sinun tulisi tietää tarkat neuvot, jotta onnistuisit valitsemaan paremmin ja tarkemmin ostaessasi. Ennen kaikkea, tiedätkö, mitä hyötyä tuhka-imurista on sinulle? Se ei vain imuroi jäljelle jääviä roskia polton jälkeen, vaan se myös puhdistaa tuhkat ja poistaa epämiellyttävät hajut.

Kun valmistaudut ostamaan, ajattele ensin turvallisuutta. Et saisi edes yrittää käyttää tavallista pölynimuria tuhkan imurointiin, riippumatta siitä, kuinka tehokas tai moderni se on. Tuhka-imuri on valmistettu metallista ja on erityisesti suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja, joita voi olla jossain tuhkan joukossa, vaikka ne vaikuttaisivatkin jäähtyneiltä. On suositeltavaa kytkeä ja käyttää imuria 8-14 tuntia sen jälkeen kun liekki on sammunut.

Muista, että käytön jälkeen tuhka-imuri tulisi viedä ulos ja hävittää tuhkat turvallisesti mahdollisimman pian. Täysi tuhka-imuri ei koskaan saisi jäädä suljettuun tilaan, vaikka imuri olisikin valmistettu tulenkestävästä metallikuoresta. Imuroi aina tyhjällä tai tyhjennetyllä imurilla.

Muista, että sinun tulee huolehtia paitsi siisteydestä, myös omasta hygieniastasi ja terveydestäsi. Ongelma, joka ilmenee imuroitaessa, on se, että suuren ilmavirran ja imurin letkun liikuttamisen vuoksi saatat hieman häiritä tuhkaa ja aiheuttaa pölyä. Tämä on väistämätöntä. Suositellaan imuroimaan käyttäen erityistä maskia, hengityssuojainta ja suojaavia laseja.

Kun valitset parasta imuria, voit tarkastella muiden ostajien arvosteluja tästä mallista. Tämän tiedon löydät jokaisen tuotteen tiedot-sivulta. Eniten kannattaa ostaa, kun imureille on tarjolla tarjouksia tai hintaa alennetaan. Tosin osamaksulla ostettaessa voit usein hyödyntää myös erinomaisia SB Lizingin tarjouksia, jotta voit ostaa osamaksulla ilman lisäkustannuksia. Luo tili, jotta voit helposti lisätä tuotteita toivelistaasi, ja tilaa uutiskirje, jotta et jää paitsi mistään poistomyynnistä, alennuksesta ja pääset hyödyntämään parhaat tarjoukset ensimmäisenä.