Tietoa
Tuoteluettelo

Kiinteä tietokone

Pöytätietokoneet

Työskentelyyn kotona, peleihin, viihteeseen tai yleisesti välttämättömien tarpeiden täyttämiseen tarvitaan nykyään tietokonetta. Olipa sitten kyse työstä, viihteestä tai nimenomaan peleistä, Bigboxin valikoimassa on monenlaisia pöytätietokoneita eri valmistajilta erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Verkkokaupassa on paljon erilaisia tuotefilttereitä, jotka auttavat kaventamaan verkkohaun tuloksia ja näyttävät vain ne tietokoneet, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi (esim. sopivimmat työhön tai peleihin). Valikoima on todella laaja, joten miten löytää juuri sitä mitä etsit?

Voit aloittaa haun budjetin tai valmistajan perusteella. Päätä kuinka paljon voit käyttää tietokoneeseen tai valitse tietyn valmistajan kuten Apple, Dell, HP, Lenovo, MSI tai muun valmistajan laitteet. Pelaamiseen tarkoitetut tietokoneet ovat lähes poikkeuksetta kalliimpia, koska niihin asennetaan tehokkaampia komponentteja. Kun olet valinnut budjetin, voit siirtyä muihin kriteereihin.

Kiintolevyn tyyppi. Tietokoneessasi voi olla HDD, SSD tai molemmat. HDD keskittyy tallennustilaan, kun taas SSD keskittyy nopeuteen. Pelaamiseen, videoiden editointiin, grafiikkaan ja interaktiiviseen viihteeseen SSD on tärkeämpi, kun taas dokumenttien ja tietojen tallentamiseen HDD on parempi vaihtoehto. Optimaalista on, että tietokoneessa on molempien tyyppien levyt, jolloin sinulla on enemmän joustavuutta käyttää sitä tarpeidesi mukaan.

RAM-muisti on toinen erittäin tärkeä kriteeri. Uusissa tietokoneissa RAM-muistia tulisi olla vähintään 4–8 Gt. Sujuvan käytön Windows 11 -käyttöjärjestelmässä suosittelemme valitsemaan laitteet, joissa on vähintään 16 Gt RAM-muistia. Pelaamiseen, grafiikkaan tai vastaaviin tarpeisiin suositellaan tehokkaita pöytätietokoneita, joissa on 32 Gt tai enemmän RAM-muistia.

Käyttöjärjestelmä - hyödyllinen lisäosa monille. Lähes 91% tietokoneista maailmassa käyttää Windowsia. Jos käyttöjärjestelmää ei toimiteta mukana, sinun on hankittava se erikseen tai lisenssoitava se verkossa.

Prosessoreiden tyyppi on tärkeä sekä työssä että erityisen tärkeä pelaamisessa. Riippumatta siitä, mitä teet, mitä parempi prosessori, sitä nopeammin tietokone toimii. Suosittelemme aina antamaan etusijan mallille, jossa on parempi prosessori, koska se vaikuttaa lähes kaikkien muiden toimintojen suorituskykyyn.

Näytönohjain on paljon tärkeämpi peleille ja grafiikalle. Jos tietokonetta käytetään laskujen maksamiseen, tekstidokumenttien muokkaamiseen, satunnaisen Excel-tiedoston luomiseen tai suorittamaan hyvin arkisia tehtäviä, hyvä näytönohjain ei ole välttämätön. Mutta jos pelaat uusimpia pelejä tai työskentelet videoiden kanssa, anna tälle komponentille suuri painoarvo.

Voit kaventaa hakua helposti valitsemalla yhden kriteerin suodattimesta "Tietokoneen tarkoitus". Heti kun olet valinnut suodattimen, haku kaventuu hetkessä siihen, mitä tarvitset eniten.

Voit helposti vertailla mieluisia tietokoneita keskenään ja lisätä ne toiveluetteloon. Joidenkin tuotteiden mukana toimitetaan myös lahja (esim. laukku tai Windows-käyttöjärjestelmä). Voit ostaa tietokoneen myös leasing-sopimuksella. Kumppanimme tarjoavat sitä usein ilman lisämaksua!

Olet kiinnostunut halvemmista tietokoneista - paremmalla kuin tavallisella hinnalla? Tilaa uutiskirjeemme, saat ilmoituksia alennuksista ja ostat halvemmalla!