Tietoa
Tuoteluettelo

Jääpalakoneet ja jäätelökoneet

Bigbox.fi verkkokauppa Jääpalakoneet ja jäätelökoneet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Zyle, LIN, Beper, Severin, Cecotec. Jääpalakoneet ja jäätelökoneet hinta(t) alkaen 29,67 €. Bigbox.fi:ssä on yli 51 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Jäätelö- ja jääpalakoneet

Ruoanlaitossa voi melkein koko vuoden ajan olla tarpeen jääpalakone. Tämä laite on tarkoitettu jääpalojen tekoon, joita käytetään juomissa, cocktaileissa, jälkiruoissa tai tarjoilussa. Tässä luokassa löydät myös syötävän jäätelön tekoon tarkoitetut laitteet, fondue-laitteet, hattara-koneet, popcorn-koneet sekä lisävarusteet kaikille näille laitteille.

Bigbox-verkkokaupasta voit ostaa Beper, Camry, Cecotec, Gorenje, Tefal, Zyle ja muiden valmistajien jäätelö-, jääpalakoneet ja laitteet muiden herkkujen tekemiseen. Jääpalakone on yleensä nopeasti jäähdyttävä jääkaappi lisälaitteilla (kompressoreilla). Jääkaapin sisäisiin muotteihin on kaadettava vettä (tai astiaan), kytkettävä päälle sopiva tila ja odotettava, kunnes jääpalat on valmistettu. Modernit jääpalakoneet valmistavat ne noin 5-15 minuutissa. Ne sammuvat automaattisesti heti, kun jääpalat ovat valmiit. Nimenomaan jääpalakone tulee valita sen kapasiteetin ja tehon mukaan. Jopa hieman raskaampi ja vähemmän ergonominen, mutta ammattimainen laite on huomion arvoinen, jos se voi toimia tehokkaasti ja nopeasti.

Jääpalakoneen lisäksi monille on hyötyä myös jäämurskakoneesta. Tämä laite sopii täydellisesti sinulle, jos nautit usein smoothieista, kylmistä cocktaileista tai järjestät juhlia baarin yhteydessä.

Fondue-laite sisältää erityisen lämmitettävän rungon, joka pitää suklaan aina ihanteellisessa lämpötilassa. Fondue valmistetaan useissa kerroksissa ja sulaa tasaisesti, mikä tekee siitä erityisen jälkiruoan.

Hattarakone on erittäin hyödyllinen, jos järjestät usein lastenjuhlia tai tapahtumia, joissa on tämän jälkiruoan ystäviä. Kun olet valmistanut perusmassan ja asettanut sen koneeseen, se auttaa valmistamaan ja kiertämään sen.

Popcorn-kone toimii paljon tarkemmin ja tehokkaammin kuin tavallinen mikroaaltouuni, jos käytät sitä popcornin tekoon. Koneen sisälle tulee laittaa poksauttamattomat maissinjyvät, asettaa sopiva tila ja odottaa, kunnes ne on valmistettu. Ohjelma sovitetaan optimaalisesti valmistukseen, jotta polttuneita tai poksahtamattomia maissinjyviä olisi mahdollisimman vähän.

Jäätelökoneet sopivat yleensä paitsi jäätelön myös sorbettien ja kylmien jogurttien valmistukseen. Laiteeseen on kaadettava tiheä esivalmistettu massa, jonka laite jäädyttää ja muuntaa jäätelöksi, sorbetiksi tai pakastetuksi jogurtiksi.

Napsauttamalla jokaista tuotetta luettelossa voit nähdä paitsi korkean resoluution kuvia myös tuotteen teknisten ominaisuuksien kuvauksen. Tuotesivuilla on myös muiden asiakkaiden arvostelut, joten saat helposti tietää, mitä muut Bigbox-asiakkaat ajattelevat jääkaapista, valmistuslaitteista tai lisävarusteista. Kätevät tuotesuodattimet, lajittelutyökalut ja vertailumahdollisuus auttavat löytämään tarvitsemasi parhaaseen hintaan. Jos olet kiinnostunut ostamaan halvemmalla kuin tavallisesti, tilaa uutiskirjeemme ja lähetämme sinulle tiedot suurimmista alennuksista, erikoistarjouksista sekä siitä, milloin jäätelö-, jääpalakoneet tai muut laitteet myydään tarjoushintaan!