Tietoa
Tuoteluettelo

Beper Ruukut

Bigbox.fi verkkokauppa Ruukut jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Beper. Beper Ruukut hinta(t) alkaen 28,44 €. Bigbox.fi:ssä on yli 7 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Pannut, kattilat, veitset ja muut

Keittiötarvikkeiden luokassa Bigbox-verkkokaupassa asiakkaat voivat löytää lähes kaiken, mitä tarvitaan ruoan valmistamiseen, tarjoiluun ja syömiseen.

Kattilat ja painekattilat – kaikki, mitä keittiösi tarvitsee. Valitse ne paitsi mittojen, myös muiden kriteerien perusteella, jotka ovat erittäin tärkeitä, jotta voit valmistaa maukasta ruokaa. Isoja keittiö- tai pienempiä kattiloita kansilla - laadukas ja aina luotettava valinta, joka ei petä sinua ja täyttää ruoanlaittotarpeesi.

Pannut – osta tavalliseen liesiin tarkoitettuja valurauta-, kivimassa- tai ainutlaatuisia grillipannuja erityisten ruokalajien valmistamiseen. Meiltä löytyy paitsi tavallisia pyöreitä, myös laadukkaita ruostumattomasta teräksestä valmistettuja WOK-pannuja, pannukakkupannuja sekä induktioliedelle sopivia pannuja. Riippumatta tarvitsemastasi tyypistä - sinun pitäisi löytää se katalogistamme.

Veitset ja teroittimet – tarpeellisia jokaisessa kodissa. Löydä tavallinen veitsisetti keittiöösi tai erikoistuneita liha-, leipä- ja muita tyyppejä veitsiä. Voit ostaa koko sarjan tai yhden veitsen. Voit myös ostaa pelkän teroittimen.

Keittiövälineet – pienet, suuret, tarpeelliset keittämiseen, paistamiseen tai muihin tehtäviin. Verkossa voit ostaa muovisia, puusta, metallista tai muista materiaaleista valmistettuja keittiövälineitä. Niiden joukossa on lastoja, pinsettejä, lusikoita ja muita.

Ruokailuvälineet – tärkein lisävaruste, jota tarvitaan nauttimaan ruoasta mukavasti. Bigbox-kaupasta löydät paitsi tavalliset ruokailuveitset, -haarukat ja -lusikat, myös hienostuneempia sarjoja juhliin, juhlapyhiin tai vieraille. Osta luotettavia metallisia tai tyylikkäästi näyttäviä ruokailuvälineitä hyvään hintaan.

On myös muita keittiötarvikkeita ja -tekniikkaa, jotka eivät sovi mihinkään aiemmin mainittuun luokkaan. Täällä on leivontamuotteja, avaajia ja muita tuotteita.

Jos haluat ostaa grillipannun tarjouksella, sinun pitäisi tilata Bigbox-uutiskirje, jotta saat tietää ensimmäisenä myynneistä, alennuksista, uusista tuotteista. Etsitkö parasta induktioliettä? Tai etsitkö paikkaa, jossa myydään ammattimaisia grillipannuja halvemmalla? Riippumatta tarpeistasi, Bigbox-kaupasta löydät varmasti etsimäsi ja voit ostaa sen yksinkertaisesti ja nopeasti. Ei ole väliä onko tarpeidesi listalla keraaminen WOK-pannu tai monitoimipainekattilat, käyttämällä käteviä tuotefilttereitä ja lajittelu- ja tuotevertailutyökaluja, et tuhlaa paljon aikaa etsimiseen. Jokaisen tuotteen yhteydessä on paljon teknistä tietoa, joten saat nopeasti selville, mikä on sinulle paras valinta.

Voit maksaa heti (hyväksymme monia erilaisia maksutapoja) tai kalliimmille tuotteille tarjoamme myös lizing-ostoa. Kumppanimme SB Lizingas tarjoaa usein erinomaisia ehtoja osamaksuostoon.