Tietoa
Tuoteluettelo

Duux Smart Fan Whisper Flex Stand tuuletin, Ajastin, Nopeuksien lukumäärä 26, 3-27 W, Oscillation, Halkaisija 34 cm, Valkoinen

 
Viite
3038630
180,84 €
 
Toimitus: 5-8 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Duux
Tuotekategoria Fanit
Duux Smart Fan Whisper Flex Stand tuuletin, Ajastin, Nopeuksien lukumäärä 26, 3-27 W, Oscillation, Halkaisija 34 cm, Valkoinen
180,84 €

Tuuletin Duux DXCF11


Whisper Flex: ensimmäinen tuuletin, jolla on mahdollisuus tehdä siitä täysin langaton.


Ilmaisen älypuhelinsovelluksen ja ylimääräisen akun ansiosta voit käyttää tätä tuuletinta missä tahansa ja ottaa sen mukaasi; esimerkiksi makuuhuoneeseesi tai siihen paikkaan puutarhassa, jossa haluat lukea kirjaa. Sen korkeus on säädettävissä ja sitä voidaan helposti kääntää sekä vaaka- että pystysuunnassa. Se lähettää hyvin vähän ääntä, joten voit keskittyä kirjan lukemiseen tai nukkua rauhassa.


Yötilassa näyttö sammuu kokonaan 10 sekunnin kuluttua varmistaakseen hyvät yöunet. Näyttö voidaan kytkeä takaisin päälle painamalla ohjauspainiketta. Alimmalla nopeudella puhallin tuottaa vain 13 dB melua. Whisper Flex on monipuolinen. Siinä on 26 asetusta, se säästää energiaa ja siinä on tehokas moottori kahdella tuulettimella. Lisäksi vaaka- ja pystysuuntainen heilahdus saa tuulen puhaltamaan kaikkiin suuntiin.


Valitse 26 säädettävästä nopeudesta ja useista tilasta. Natural Wind -tilassa tuulen nopeus vaihtelee todellisen tuulen simuloimiseksi. Yötila takaa hyvät yöunet minimaalisen melun ja automaattisesti himmennetyn näytön ansiosta. Voit ohjata tuuletinta sekä kaukosäätimellä että sovelluksella.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut