Tietoa
Tuoteluettelo

HEPA-suodatin AW 20 S

 
Viite
257915
54,00 €
 
Toimitus: Yhteyttä
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja
Anturit -
Ilmankostutustoiminto + Ei
Ionisointitoiminto+ Ei
Tuotekategoria Suodattimet
HEPA-suodatin AW 20 S
54,00 €
Absoluuttinen puhdistussuodatin HEPA AW 20 S sopii ilmanpuhdistimeen ilmankostuttimella i TROTEC AW 20 S

Absoluuttinen puhdistus HEPA- suodattimia käytetään ilmanvaihtojärjestelmissä, joissa ilma on puhdistettava kokonaan. Usein käytössä sairaaloissa, elektroniikka- ja lääketeollisuudessa, laboratorioissa. Jokaisen suodattimen tiiviys testataan tuotannon aikana ja testaustodistus myönnetään.

HEPA - tehokkaat hiukkasten talteenottoilmasuodattimet, sieppaavat 0,3 mikrometrin kokoisia hiukkasia 99,95 %:sta 99,9995 %:iin.

HEPA-suodatin koostuu:
Suodatinkehys.   Vahva ja tiivis suodatinkehys ei vain pidä suodatinmateriaalia paikallaan, vaan myös suojaa sitä ulkoisilta tekijöiltä ja auttaa ilmavirran jakautumisessa tasaisesti.

Suodatinmateriaali.   Tämä kuitumateriaali on yleensä valmistettu tiheästi puristetuista lasikeraamikuiduista. Se on taitettu niin, että muodostuu suurin mahdollinen suodatuspinta-ala.

Erotin. Erottimia käytetään laskosten välisen etäisyyden säilyttämiseen. Niiden avulla suodatin saa suurimman suodatusalueensa. Erottimet valmistetaan yleensä "minipleat"-tuotantoperiaatteella, kun laskokset taitetaan "hot melt" -tekniikalla, joka erottaa suodatinmateriaalin laskokset kuumaliimalla.

Suodatinmateriaalin kiinnittämiseen runkoon käytetään sidemateriaalia. Se voidaan valmistaa useista eri liimoista - epoksiliimasta, silikonista tai polyuretaanista.

Keskitason . Tämä rungon materiaali varmistaa, että ilma virtaa suoraan suodatinmateriaalin läpi, ei suodattimen vuotavien reunojen läpi. Tiiviste ei vain lyhennä ilman virtausreittiä, vaan myös vähentää mahdollisuutta, että hiukkaset pääsevät suodattimen läpi.

 
Tämän tuotteen asiakasarvostelut