Tietoa
Tuoteluettelo

Skootteri METEOR HAVANA (sininen/musta)

 
Viite
3125643
93,06 €
 
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Meteor
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Käytä vain aikuisen valvonnassa. On tarpeen käyttää suojavarusteita (kypärä, käsineet, polvisuojat, kyynärsuojat jne.). Älä käytä liikenteessä Huomio: lelu vaatii hyvää taitoa, joten on tärkeää ryhtyä kaikkiin varotoimiin, jotta lapsi ei putoa, törmää tai loukkaa itseään tai kolmansia osapuolia.
Tuotekategoria Skootterit

Jos haluat mennä kouluun, töihin tai vain rentoutua, tämä varuste on sinua varten! Se ilahduttaa paitsi vanhempia lapsia myös aikuisia.

Ajoneuvo on valmistettu korkealaatuisimmasta alumiinista, minkä ansiosta sille on ominaista kestävyys ja keveys. Kaikki liitos- ja turvaruuvit ovat terästä, mikä takaa liitosten kestävyyden.

Ohjauspyörässä on kumikahvat pitoa varten ja 3-korkeus-, korkeussäätö, joten se sopii ajoneuvoon täydellisesti myös erittäin pitkille ihmisille. Lisäksi ohjauspyörässä on alumiinipuristin, joka tarjoaa entistä paremman kiinnityksen ja takaa vakauden. Suuri, matala alusta helpottaa tasapainottamista, joten myös aloittelijat tuntevat olonsa itsevarmemmaksi.

Suuret pyörät ja laadukkaat laakerit lisäävät vakautta, sileyttä ja ajoturvallisuutta. Kahden iskunvaimentimen asennus lisää mukavuutta ajettaessa epätasaisilla teillä.

Lisäksi auto oli varustettu lokasuojilla, jotka suojaavat roiskeilta, jos joutuisit sateeseen, ja myös takajarrua käytetään.

Taitettavan rakenteen ansiosta voit taittaa skootterin nopeasti ja helposti. Voit helposti siirtää tai piilottaa sen.

Ainutlaatuinen muotoilu ja laadukas ammattitaito tyydyttävät vaativimmankin käyttäjän.

Alkuperäiset värit tekevät tuotteesta poikkeuksellisen ja tyylikkään.

Tämä on loistava lahja.

Tuote on eurooppalaisen standardin EN 14619 mukainen

Tämän tuotteen asiakasarvostelut