Tietoa
Tuoteluettelo

Sähkögrillit

Bigbox.fi verkkokauppa Sähkögrillit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Jata, Tefal, Severin, Adler, Gorenje. Sähkögrillit hinta(t) alkaen 11,77 €. Bigbox.fi:ssä on yli 204 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Grillit

Sähkögrillit ovat erinomainen valinta sekä niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ruoasta kotona, että niille, jotka haluavat ergonomisen ja taloudellisen laitteen, joka auttaa valmistamaan herkullista lihaa, vihanneksia tai muita grilliruokia. Bigbox-myymälästä voit ostaa Cecotecin, Tefalin, ZYLEn, Boschin ja monien muiden valmistajien pieniä, normaalin kokoisia ja suuria sähkögrillejä.

Kosketin-, kaasu- tai sähkögrilli on yleensä kannettava, ja sen molemmin puolin on erityinen, grillaukseen tarkoitettu pinnoite, jossa on sopivat kohoumat lihan ja muiden ruokatuotteiden paistamiseen. Grillipinta on yleensä keraaminen. Suosituimpia ruokia ovat kebab-liha, voileipäliha, grillatut vihannekset ja vastaavat herkut.

Kotona oleva sähkögrilli antaa enemmän vapautta järjestää grillijuhlat tai herkulliset juhlat itselle ja vieraille. Voit valita grillit monien eri kriteerien perusteella, alkaen valmistajasta ja hinnasta. Kun olet määritellyt budjettisi, voit viettää vähemmän aikaa etsimällä ja nähdä katalogissa välittömästi ne grillit, jotka parhaiten täyttävät tarpeesi.

Teho on tärkeä kriteeri, joka merkitsee paljon, mutta ei kaikkea. Jopa 1000W teholla varustettu grilli sopii laadukkaan ruoan valmistamiseen. Yleensä suuremmalla teholla varustetut, suuremmat (mittojen suhteen) grillit, jotka palvelevat enemmän ruokaa kerrallaan. Älä täysin sivuuta tätä kriteeriä, koska se on myös merkittävä, mutta hyödyntäessäsi tuotteiden vertailua, ei ole välttämätöntä antaa etusija tehokkaammalle laitteelle (teho vaihtelee yleensä ~700W:sta jopa ~3000W:iin).

Kotelon materiaali on tärkeä ja merkittävä kriteeri. Useimmat grillit on valmistettu muovista, metallista tai molemmista materiaaleista. Muoviset grillit ovat yleensä hieman halvempia, mutta on selvää, että ne ovat lyhytikäisempiä, vähemmän kestäviä ja heikompia kuin metalliset vaihtoehdot. Mutta nämä metalliset grillit maksavat lähes aina enemmän. Ero näkyy laitteen painossa (metallinen on raskaampi) ja myös ergonomiassa.

Grillin sisäosa voi olla keraaminen, ruostumattomasta teräksestä tai erityinen, vääntymätön. Keramiikka säilyttää alkuperäisen maun parhaiten, se ei ime hajuja ja on melko helppo puhdistaa. Teras on tukeva valinta, mutta sen ylläpito voi olla hieman vaikeampaa, ja vääntymätön sisus sopii useimpiin tapauksiin, mutta nämä laitteet saattavat olla hieman kalliimpia.

Jos puhumme kriteereistä, kuten hinta, tiesitkö, että Bigboxin uutiskirjeen tilaajat voivat ostaa edullisemmin verkosta? Koska he saavat tärkeimmät tuotteita koskevat ilmoitukset sähköpostiinsa, he saavat tietää ensimmäisenä, milloin tuotteita on alennuksessa, milloin alennusmyynti alkaa ja päättyy, saavat alennuskoodeja tai jopa lahjoja. Muista myös, että yhteistyökumppanimme SB Leasing tarjoaa usein erityisen kampanjan - ostaa tuotteita ilman lisähintaa leasingillä. Joustavuus ostettaessa, mukava toimitus ja laaja tuotevalikoima - Bigboxin takuu sinulle!