Tietoa
Tuoteluettelo

TREFL PAW PATROL palapeli "Patrol dogs" 54 det.

 
Viite
3129639
3,14 €
 
Toimitus: 5-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Paw Patrol
Ikä 3-6 vuotta
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Palapelit
Palapelit ovat hauska ja mielenkiintoinen tapa kehittää keskeisiä kognitiivisia taitoja käytännön toimintojen avulla. Palapelit ovat loistava tapa viettää aikaa sekä yksin että ystävien kanssa. Palapelit ovat klassikko, jotka vetoavat kaiken ikäisiin lapsiin ja auttavat kehittämään loogista ajattelua, motorisia taitoja ja koordinaatiota. Valikoima sisältää 4 erilaista palapeliä, joilla on sama teema. Setti sisältää 1 kpl. Huomio! Palapeli valitaan satunnaisesti. Suositellaan lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Kootun palapelin koko: 20 x 13 cm.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut