Tietoa
Tuoteluettelo

Näyttö Asus Gaming VG279Q 27" IPS. FullHD, 400 cd/m², 3 ms, 144 Hz, musta

 
Viite
312363
295,55 €
52,01 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 295,55 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 52,01 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 312,05 €.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Asus
Tarkastelukulma 178 °/178 °
Värien määrä 16,7 miljoonaa
Näytön kuvasuhde -
Katselukulma (astetta) -
Kontrasti 1000:1
Liitännät Videoporttien standardi: DisplayPort, DVI, HDMI
Paino, kg 5,6 kg
Paino pakkauksen kanssa, kg 7.92 kg
Energialuokka F
Kuvanlaatuindeksi -
Mitat ilman jalustaa -
HD tyyppi -
HDMI-liitäntä 1
Näytön resoluutio Full HD (1920x1080)
Tietokoneen malli -
Liittimet -
Kirkkaus, cd/m2 400
Kääntyvä näyttö Joo
Korkeuden säätö Joo
Reaktioaika, ms 3 ms
Pivot-näyttö Joo
Sisäänrakennetut kaiuttimet Joo
Näytön pinta Matta
Näytön lävistäjä, " 27
Näytön resoluution tyyppi FULL HD
Seinäasennus (VESA) + 100 x 100 mm
Säädettävä korkeus Ei
Kosketusnäyttö + Ei
Kaareva näyttö + Ei
Kaiuttimet + 2W x 2 Stereo RMS
Kallistusnäyttö (Tilt) + Joo
TV-toiminto + Ei
Rungon väri + Musta
Syvyys 211
Leveys 619
Väri Musta
Korkeus 506
Näytön virkistystaajuus 144 Hz
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Monitorit
  • 27 tuuman IPS Full HD -pelinäyttö erittäin nopealla 144 Hz:n virkistystaajuudella ja Adaptive-Sync (FreeSync™) -tekniikalla, joka eliminoi näytön repeytymisen ja epävakaa kuvataajuuden
  • Shadow Boost -tekniikka parantaa kuvanlaatua tummilla alueilla kirkastamalla kohtauksia ylivalottamatta kirkkaita alueita.
  • 1 ms:n vasteaika sujuvaan pelaamiseen ja ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) -tekniikka vähentää edelleen haamukuvia ja ajautumista
  • GameFast-tekniikka minimoi signaaliviiveen ja mahdollistaa paljon nopeamman liikenteen siirron lähdelaitteesta näyttöön.
  • GamePlus-pikanäppäin (ASUS-yksinoikeudellinen) tarjoaa erilaisia parannuksia pelaajille, kun taas GameVisual tarjoaa parhaan visuaalisen kokemuksen.

Intensiiviseen, nopeatempoiseen pelaamiseen suunniteltu ASUS VG279Q -näyttö on 27 tuuman Full HD -pelinäyttö , jossa on erittäin nopea 1 ms:n vasteaika ja hämmästyttävä 144 Hz:n virkistystaajuus takaavat sujuvan pelaamisen. VG279Q-näytössä on Adaptive-Sync (FreeSync™) -tekniikka, joka eliminoi näytön repeytymisen ja vaihtelevat kuvat sekunnissa.

Tyypilliset peliominaisuudet, kuten ASUS GamePlus, nostavat pelikokemuksesi entistä korkeammalle tasolle, kun taas GameVisual tarjoaa useita ennalta määritettyjä näyttötiloja visuaalisen suorituskyvyn optimoimiseksi eri peleille.

144 Hz virkistystaajuus

Hämmästyttävän 144 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta nopeasti muuttuvat kuvakohtaukset eivät ole ongelma VG279Q-näytölle. Ärsyttäviä viiveitä on eliminoitu, mikä antaa sinulle etulyöntiaseman peleissä, kuten FPS-räiskintäpelissä, kilpa-ajoissa, reaaliaikaisissa strategia- ja urheilupeleissä.

Salamannopea 1 ms vasteaika (MPRT) ASUS Extreme Low Motion Blur -toiminnolla

ASUS VG279Q on luokkansa nopein, ja sen 1 ms:n vasteaika (MPRT) eliminoi tahrojen ja liikkeen epäterävyyden. Mukana on myös ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) -tekniikka, joka saa liikkeessä olevat kohteet näyttämään entistä terävämmältä, joten pelaaminen on sujuvampaa ja reagoivampaa.

Adaptive-Sync (FreeSync ™) -tekniikka takaa sujuvan pelaamisen

Adaptive-Sync (FreeSync) -tekniikka varmistaa sulavimman, nopeimman ja henkeäsalpaavimman pelin visuaalisen sisällön poistamalla kuvan repeytymistä ja kuvataajuuden vaihteluita sekä minimoimalla näytön pätkimisen ja viiveen.

IPS-tekniikka takaa yhtenäiset ja tarkat värit

ASUS VG279Q -näyttö tarjoaa poikkeuksellisen kuvan ja värien toiston 100 % sRGB-väriavaruuden ja hämmästyttävän 1000:1-kontrastisuhteen ansiosta. Käyttäjät voivat hyötyä laajasta 178° katselukulmasta minimaalisella vääristymällä ja värinsiirrolla, jopa katsoessaan näyttöä äärimmäisistä kulmista.

ASUS Shadow Boost -tekniikka

ASUS Shadow Boost -tekniikka kirkastaa pelimaailman tummia alueita ylivalottamatta kirkkaita vyöhykkeitä. Tämä ei ainoastaan paranna yleistä katselukokemusta, vaan myös helpottaa vihollisten havaitsemista kartan piilotetuissa, tummissa osissa.

GameFast Input Technology - koska millisekunnit ovat tärkeitä.

Signaaliviiveet LCD - näytössä ovat yleensä paljon pienemmät kuin televisiossa , ja ASUS VG279Q -näyttö on varustettu GameFast-tekniikalla signaaliviiveiden minimoimiseksi entisestään. Tämä tekniikka mahdollistaa paljon nopeamman liikkeensiirron, joten pysyt aina pelin korkeassa tahdissa, ajoituksesi on tarkka ja reaktiosi niin nopeat kuin pelin toiminta vaatii.

Runsaat liitäntämahdollisuudet, kapea kotelo

ASUS VG279Q:ssa on laajat liitäntämahdollisuudet, mukaan lukien dual-link DVI-D-, DisplayPort 1.2- ja HDMI (v1.4) -portit, joten voit liittää sen monenlaisiin multimedialaitteisiin. Siinä on myös erittäin kapea (1 cm) kotelo, joka on täydellinen mukaansatempaavaan pelaamiseen panoraamatilassa.

Ergonominen muotoilu ja seinäkiinnitys

ASUS VG279Q -näyttö on suunniteltu erityisesti pelimaratoneja varten. Ergonomisen jalustan avulla voit säätää näytön kallistuskulmaa, kääntymistä, kääntymistä ja korkeutta, jotta löydät aina täydellisen katseluasennon. Näyttö voidaan kiinnittää myös seinälle VESA-kiinnikkeen avulla, joten se sopii myös ahtaisiin tiloihin.

GamePlus-tekniikka

ASUS VG279Q sisältää merkin ainutlaatuisen GamePlus-pikanäppäimen, jonka avulla voit käyttää parannuksia, joiden avulla voit nauttia pelistä enemmän. Tämä ominaisuus on kehitetty yhteistyössä ammattipelaajien kanssa ja antaa heille mahdollisuuden harjoitella ja parantaa pelitaitojaan.

Hiusristikkopeittokuva tarjoaa neljä erilaista kohdistinvaihtoehtoa, joten voit valita sen, joka sopii parhaiten pelaamaasi ampujaan.

Värinätön tekniikka

Flicker-Free-tekniikka vähentää välkkymistä ja tarjoaa mukavan pelikokemuksen. Se minimoi silmien rasitusta ja muita haitallisia vaikutuksia, joita esiintyy pitkien pelisessioiden aikana.

Ultra Low Blue Light -tekniikka

ASUS Ultra-Low Blue Light -tekniikka vähentää säteilevän sinisen valon määrää. Voit valita 4 erilaista suodatinasetusta näytöllesi OSD-valikon tai käyttöliittymän (DisplayWidget) kautta. VG279Q-pelimonitorit on läpäissyt tiukat suorituskykytestit, ja TÜV Rheinland -laboratoriot, maailmanlaajuinen teknisten, turvallisuus- ja sertifiointipalvelujen tarjoaja, ovat sertifioineet ne välkkymään ja lähettämään vähän sinistä valoa.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut