Tietoa
Tuoteluettelo

Omega EUJ-707W hidas mehulinko SANA

 
Viite
103161
517,32 €
91,03 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 517,32 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 91,03 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 546,21 €.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Sana
Maustesäiliö On
Suurin kierrosluku minuutissa. 63-75 rpm
Mehupuristin tyyppi + Hidastettuna
Mehupuristimen tarkoitus + Koville, pehmeille, sitrushedelmille ja yrteille
Rungon materiaali + Muovi
Nopeusasemien lukumäärä + 1
Terän tyyppi + Muovi
Teho + 200 W
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Mehupuristimet

SANA by Omega – uusi standardi hitaasti liikkuville mehupuristajille!

Mehupuristimen hidas toiminta takaa hyödyllisten aineiden, vitamiinien ja kivennäisaineiden säilymisen puristettaessa erilaisia hedelmiä, vihanneksia, marjoja ja yrttejä. SANA by Omega -mehupuristin on erityinen siinä, että se on saanut vain parhaat arvosanat paine-, puhdistus- ja laatuluokissa. Tämän mehupuristimen avulla voit nauttia terveellisestä, luonnollisesta ja terveellisestä mehusta joka päivä!

Edut:

• Patentoitu keraaminen hiomaruuvi Lehtivihannekset:
• Suuri tehoreikä (45 x 40 mm)

Se on tyylikkäästi suunniteltu, yksiruuvinen, vaakasuora mehupuristin tehokkaalla moottorilla. Laitteessa on 4 stabilointijalkaa, joten se seisoo tukevasti pöydällä työn aikana. Vaakasuuntaisten mehupuristimien edut: ei vuotoongelmia, helppo puhdistaa, ei ongelmia lehtien ainesosien käsittelyssä. Virtajohto on piilotettu mehupuristimen pohjaan turvallisuuden vuoksi. Lisäksi älykkään suunnittelun ansiosta et tarvitse kahvaa kantamiseen.
Kun mehua puristetaan tällä laitteella, kaikki hedelmän vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät.
Kaksitasoinen mehustusjärjestelmä takaa maksimaalisen suorituskyvyn. Alhainen pyörimisnopeus ei muodosta vaahtoa, ei lähetä paljon lämpöä eikä tukkeudu mekanismia.
Mehussa on korkea saanto ja erittäin kuiva jäljellä oleva massa.
Tässä mehupuristimessa on suuri aukko ainesosien lisäämistä varten ja se on erittäin hiljainen.
Laite soveltuu paitsi mehustukseen, myös pähkinävoita, yrttien ja valkosipulin pilkkomiseen, vauvanruoan valmistukseen, jäätelön valmistukseen (pakastetuista hedelmistä), soijamaidon vatkaamiseen sekä kahvin ja mausteiden jauhamiseen.
Siinä on iso lasinen mehusäiliö ja tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu sellusäiliö.
Runko ja muut yksityiskohdat eivät sisällä bisfenoli A:ta (BPA-vapaa). Voit siis olla varma, että mehustaminen ei vahingoita puristettua mehua tai edes itseäsi.
"Slow juicer" -tyyppinen mehupuristin varmistaa mehun, joka on säilyttänyt ulkonäön, makunsa ja ravintoaineensa jopa 48 tuntia jääkaapissa. Kun tavanomaisten mehupuristimien mehu pilaantuu hyvin nopeasti ja lasiin ilmestyy juomisen aikana ruskeita kuplia, tämä tarkoittaa, että mehu hapettuu ja menettää ravintoarvonsa.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut