Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 71403 SUPER MARIO Adventures persikka-aloitussetillä

 
Viite
2028515
51,69 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 354
LEGO-sarja LEGO® SUPER MARIO
Ikä 6+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Lähde seikkailuun Peachin kanssa. Anna Super Mario™ -faneille uusi tapa leikkiä LEGO® Super Mario™ -universumissa tällä LEGO® Adventure™ -aloitussetillä (71403).

• Interaktiivinen LEGO® Persikutė™ -hahmo. Siinä on värisensori, LCD-näyttö erilaisille liikereaktioille ja kaiutin, joka toistaa klassisia ääniä ja musiikkia videopelistä.

• Digitaalinen kolikkopeli. Tämä lelusarja sisältää aloitusputken, maalitangon, keinusarjan, laavakuplanheittohaasteen, lentävän ? rakennuspalikka sekä Lemmy- ja Keltarupikonna -hahmot.

• Hedelmäistä viihdettä. Punainen hedelmä saa aikaan hauskoja LEGO® Toad™ -reaktioita, ja se voidaan antaa lahjaksi Keltaiselle Rupikonnalle tai muulle interaktiiviselle hahmolle (ei sisälly). "Syö" hedelmiä ja ansaitse digitaalisia kolikoita.

• Rakenna uudelleen ja korjaa virheitä. Tämä modulaarinen 354-osainen LEGO® rakennussetti voidaan rakentaa uudelleen ja yhdistää muihin LEGO® Super Mario™ -sarjoihin. Se on hauska syntymäpäivä- tai lomalahja luoville lapsille 6-vuotiaasta alkaen.

• Yhdistä voimat. LEGO® Persicute™ -hahmo vaatii 2 x AAA-paristoa (eivät sisälly toimitukseen), ja se voidaan yhdistää Bluetoothin kautta LEGO® Luigi™ tai LEGO® Mario™ (lisähahmot eivät sisälly toimitukseen) kahden pelaajan pelaamista varten.

• Digitaaliset ohjeet. LEGO® Super Mario™ -kumppanisovellus sisältää rakennusohjeita, inspiroivia ideoita ja paljon muuta. Luettelo yhteensopivista Android- ja iOS-laitteista on osoitteessa LEGO.com/devicecheck.

• Rakenna ainutlaatuisia tasoja. LEGO® Super Mario™ keräilyrakennussetit tarjoavat rajattomasti tapoja lisätä, rakentaa ja luoda ainutlaatuisia tasoja tuntikausien kolikoiden keräämiseen.

• Laatu varmistettu. LEGO® palikat ja osat täyttävät tiukat alan standardit varmistaakseen, että ne sopivat yhteen ja yhdistyvät helposti ja lujasti: näin on ollut vuodesta 1958.

• Turvallisuus ennen kaikkea – LEGO®-osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut