Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 71808 NINJAGO Kai Elemental Fire Robot

 
Viite
3758500
23,49 €
 
Toimitus: 5-6 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 322
LEGO-sarja LEGO® NINJAGO
Ikä 7+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Ennennäkemätön LEGO®-lelurobotti, jossa on 4 NINJAGO®-hahmoa


7-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat luoda uudelleen NINJAGO® Dragons Rising Season 2 -tarinoita Kai Elemental Fire Robot Ninja -lelun (71808) avulla. Robotissa on joustavat raajat, jotka voidaan kiertää ja muuttaa vaikuttaviksi asennoiksi, ohjaamo ninja-minihahmolle ja suuri kultainen miekka taisteluihin susirobotin kanssa.

Tämä mukautettava robotti antaa lapsille myös mahdollisuuden rakentaa oma robotti! Siinä on irrotettavat jalat, kädet ja vartalo, joten se voidaan yhdistää kahteen muuhun erikseen myytävään robottiin: Cole's Elemental Ground Robot (71806) ja Sora's Elemental Mecha Robot (71807). Lapset voivat nauttia loputtomasta leikistä yhdistämällä robotin osia ja luomalla ainutlaatuisen lelutoimintahahmon.

Punainen robotti sisältää 4 minihahmoa - Kai ja Zane katanoilla, Jordan miekalla ja soturi, jolla on susinaamio - jännittävään ninjatoimintaan. Setti voidaan rakentaa myös LEGO® Builder -sovelluksella, mikä antaa sinulle ja lapsellesi helpon ja selkeän rakennusseikkailun.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut