Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 21256 Minecraft Frog House

 
Viite
3741396
47,00 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 400
LEGO-sarja LEGO® MINECRAFT
Ikä 8+
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Minecraft®-sammakkolelutalo ja zombitaistelut suossa


Sammakon näköinen LEGO® Minecraft® -lelutalo sisältää pelin suosittujen hahmojen hahmoja. LEGO "Minecraft" Frog House (21256) on välitön tietokonepelilahja 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Lapsille, jotka rakastavat Minecraftia, sammakkotalon rakennussetti on täynnä aitoja Minecraft-yksityiskohtia, kuten sänky, pöytä, työpöytä, uuni, arkku ja hunaja, sekä katto voidaan irrottaa, jotta sisälle pääsee helposti. Ulkopuolella on maatila, jossa pelaajat voivat kasvattaa punajuuria, vehnää ja kukkia, ja järvi, jossa lapset voivat kalastaa vavalla ja soutaa tummalla tammiveneellä. Setti sisältää 3 erilaista sammakkoa (vihreä, harmaa ja ruskea) ja etanan, jolla pelaajat huomaavat olevan erityinen yhteys sammakoihin. Tämä monipuolinen LEGO® Minecraft -leikkisarja, jossa on Minecraft-sankari-, zombi- ja trident-minihahmoja, takaa loputtoman PC-pelitoiminnan ja roolipelihauskan. Pienet rakentajat pitävät myös LEGO Builder -sovelluksesta, jonka avulla voit lähentää, kiertää 3D-malleja ja seurata edistymistä.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut