Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76946 JURASSIC WORLD Blue ja Beta vangitsevat velociraptorin

 
Viite
2026803
29,91 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 181
LEGO-sarja LEGO JURASSIC WORLD
Ikä 6+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +
• Dinosauruksen ja kuorma-auton leikkisetti. Anna lapsille mahdollisuus luoda uudelleen Jurassic World Dominionin toiminta tai luoda omia tarinoita tällä Blue and Beta Velociraptor Capture (76946) -lelurakennussarjalla.
• 2 LEGO® minihahmoa ja 2 dinosaurusta. Maisie ja Rainn Delacourt rauhoittavalla aseella sekä joustavat sini- ja beta-dinosaurukset inspiroimaan roolipeliseikkailuja.
• Rakennettava kuorma-auto, dinosauruksen häkki ja lelumoottoripyörä – häkki mahtuu kuorma-auton takaosaan ja siinä on ansatoiminto beetan sieppaamiseksi. Siellä on myös kanan koipuelementti dinosauruksen houkuttelemiseksi.
• Lahjaidea yli 6-vuotiaille lapsille. Lahjoita tämä rakennuslelu luoville lapsille syntymäpäivää, lomaa tai muuta tilaisuutta varten, jotta he voivat rakentaa ja leikkiä yksin tai ystävien kanssa.
• Rakenna ja korjaa virheitä. Kuorma-auton korkeus on yli 6 cm, pituus 14 cm ja leveys 6 cm, ja koko leikkisarja voidaan yhdistää muihin LEGO® Jurassic World -leluihin.
• Peräkkäiset ohjeet. Mietitkö, kannattaako tämä 181-osainen LEGO®-aloitussetti ostaa? Älä epäröi. Sen mukana tulee selkeät kuvitetut ohjeet, joten he voivat rakentaa itse ja aloittaa pelaamisen hetkessä.
• LEGO® Jurassic World -rakennussarjat. Löydä lapsille ja aikuisille faneille tarkoitettuja sarjoja, joilla voit luoda ikonisia kohtauksia, luoda omia tarinoita tai yksinkertaisesti rakentaa ja näyttää keräilymalleja.
• Laadukkaat komponentit. LEGO®-komponentit täyttävät alan tiukimmat yhteensopivuutta ja tarkkaa kokoonpanoa koskevat standardit vuodesta 1958 lähtien.
• Turvallisuus on taattu. LEGO® palikoita ja paloja heitetään, kuumennetaan, murskataan, pyöritetään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus - Turvallisuusvaroitus kaikille paitsi DIUPLO:lle: Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille pienten osien vuoksi. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut