Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76944 JURASSIC WORLD Dinosaur Tyrannosaurus Escape

 
Viite
2026801
42,52 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 140
LEGO-sarja LEGO JURASSIC WORLD
Ikä 4+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +
• Aloituspakkaus. Esittele 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille LEGO® Jurassic World -leluja tällä Dinosaur Tyrannosaurus Escape (76944) -leikituksella, joka sisältää lentokentän, helikopterin, vaunun ja tyrannosaurushahmon.
• 3 LEGO®-minihahmoa. Owen Grady, Zia Rodriguez ja villieläinten vartija varusteineen, kuten leluradioaseman ja rauhoittavan aseen mielikuvitukselliseen roolipeliin.
• Paljon jännittäviä ominaisuuksia pelattavaksi. Lentokenttä, jossa on helikopterikenttä ja autotalli, avattava häkki, joka voidaan kuljettaa helikopterilla tai rattailla, ja kokoontaitettava aita dinosaurusten pakoleikkejä varten.
• Lahjaidea 4-vuotiaille lapsille. Tämä 140-osainen LEGO® Jurassic World -setti on helppo rakentaa ja rakentaa uudelleen dinosauruspakossa, joten se on hauska syntymäpäivä-, loma- tai yllätyslahja taaperoille.
• Kannettava setti tien päällä pelaamiseen. Lentokenttä on yli 15 cm korkea, 16 cm leveä ja 6 cm syvä, ja Tyrannosaurus on yli 11 cm pitkä.
• Tuntia viihdettä koko perheelle. Tämä aloituspakkaus on suunniteltu pienten lasten keskittymiskykyyn, jotta he voivat pitää hauskaa rakentamalla yksin tai vanhempien tai vanhempien sisarusten avulla.
• Painetut ja digitaaliset ohjeet. Löydät laatikosta vaiheittaiset kuvitetut ohjeet, mutta LEGO® Building Instructions -sovellus sisältää digitaaliset ohjeet interaktiivisilla tarkastustyökaluilla.
• Kannustaa luomiseen. LEGO® Jurassic World 4+ -rakennussarjat ovat paras tapa esitellä lapsille leludinosauruksia, auttaa heitä oppimaan ja kehittämään mielikuvitustaan.
• LEGO® laatumerkki. LEGO-komponentit täyttävät tiukat alan standardit varmistaakseen, että ne sopivat täydellisesti yhteen ja yhdistyvät joka kerta.
• Turvallisuus ennen kaikkea. LEGO®-osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut