Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 21323 IDEAS Piano

 
Viite
2024257
325,00 €
57,19 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 325,00 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 57,19 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 343,15 €.
Toimitus: 9-16 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 3662
LEGO-sarja LEGO® IDEAS
Ikä 18+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Luota maailman ensimmäisen toimivan LEGO® Pianon fanfaariin! Koe välitöntä hauskanpitoa rakentamalla uskomattoman hienostunut LEGO flyygelimalli ja soita musiikkia LEGO Powered Up -sovelluksella.

• LEGO® Ideas Piano (21323) sisältää irrotettavan 25-koskettimen, aidon vasaramekanismin, liikkuvat vaimentimet, polkimen ja moottorin. LEGO Powered Up -sovelluksella voit soittaa melodian itse tai automaattisesti.

• Nauti tämän hienostuneen mallin aidoista yksityiskohdista oikean pianon tapaan nostettavissa olevasta yläkuoresta kosketinsuojukseen ja pianon jalkapyöriin sekä korkeussäädettävään penkkiin.

• Jos etsit luovaa askarteluprojektia, tämä 3 662-osainen mallirakennussarja on juuri sinua varten. Ota siis aikaa itsellesi ja pääse eroon huolestasi tällä hauskalla rakennustehtävällä, joka auttaa sinua rentoutumaan.

• Piano on suljettuna 22,5 cm korkea, 30,5 cm leveä ja 35,5 cm syvä. Se ei ole vain tyylikäs sisustus kotiin tai työpaikalle, vaan myös hieno lahja muusikoille, musiikin ystäville, pianisteille ja mallintekijöille.

• Tarvitset 6 AAA-paristoa (eivät sisälly) pianoon aktivoidaksesi ilmaisen LEGO® Powered Up -sovelluksen soittotoiminnon. Valitse automaattinen käynnistys tai käyttäjän käynnistys ja paina näppäimiä itse.

• Selkeät ohjeet auttavat rakentamaan luottavaisesti ja nauttimaan prosessista myös niille, joilla ei ole LEGO® kokemusta. Mukana on myös lehtityylinen kirjanen tämän pianosetin valmistajasta ja paljon muuta.

• LEGO® Ideas -rakennussarja aikuisille on osa inspiroivien mallien kokoelmaa luoville mallintajille, jotka arvostavat mukaansatempaavia, käytännönläheisiä askarteluprojekteja.

• Vuodesta 1958 LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan korkeimmat standardit varmistaen tasaisen laadun, yhteensopivuuden ja helpon liittämisen ja erottamisen joka kerta.

• LEGO® palikat ja osat on testattu huolellisesti, jotta ne täyttävät turvallisuus- ja laatustandardit, joten voit olla varma, että tämä keräilypianomalli ei ole vain kaunis, vaan myös kestävä.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut