Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 21330 IDEAS Yksin kotona

 
Viite
2024196
249,00 €
43,82 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 249,00 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 43,82 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 262,90 €.
Toimitus: 9-16 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
LEGO-sarja LEGO® IDEAS
Ikä 18+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Koe perheen suosikki joulukomedia tällä LEGO® Ideas Yksin kotona (21330) -setillä, joka sisältää rakennettavia malleja McAllister Housesta, Treehousesta ja Thieves' Busista leikkimistä ja esittelyä varten.

• Rakennettava sarja elokuvan rekvisiitta on siisti lomalahja tuhatvuotisen Yksin kotona -faneille. Se sisältää 5 LEGO®-minihahmoa: Kevin McAlister, Keith McAlister, Harry, Marv ja "Old Man" Marley.

• Talon seinät ja katto avautuvat, jotta pääset helposti käsiksi useisiin ominaisuuksiin, kuten heiluviin maalipurkkeihin, valaistuun olkakellariin ja vipuun, jolla Kevinin kelkka voidaan laskea alas portaita.

• Löydä yksityiskohtia, jotka tuovat mieleen muistoja elokuvan hauskoista kohtauksista talon jokaisessa huoneessa ja bussissa (älä unohda laskea Kevinin köyttä paetaksesi puumajaan!).

• Tämä setti tarjoaa hauskaa juhlatoimintaa koko perheelle, ja talo, jonka mitat ovat 27 cm korkea, 34 cm leveä ja 37 cm syvä, on super juhlakoristeet.

• Tämän sarjan rakennusjärjestys luo uudelleen elokuvan juonen. Mukana on myös LR41-paristo LEGO® Light Brickille, joka valaisee olkapäätä.

• Tämä 3 957 osainen setti sisältää kuvitetun vihkon Yksin kotona, setin luojasta ja LEGO®-suunnittelijoista sekä vaiheittaiset ohjeet, jotka auttavat sinua osallistumaan ja nauttimaan rakennusprosessista.

• Tämä aikuisille tarkoitettu keräilyrakennussarja on osa upeaa LEGO® Ideas -sarjaa, jonka mallintavat tuhansien LEGO-fanien valitsemat fanisuunnittelijat ja jonka on valmistanut LEGO Group.

• LEGO®-komponentit täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten voit olla varma, että ne yhdistetään helposti ja luotettavasti ja että mallit ovat vahvoja. Näin on ollut vuodesta 1958 lähtien.

• LEGO® rakennuspalikat ja osat testataan tiukasti sen varmistamiseksi, että kaikki LEGO-setit täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut