Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 43247 Disney Classic Nuori leijonakuningas Simba

 
Viite
4210455
118,90 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 1445
LEGO-sarja LEGO® DISNEY
Ikä 18+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Inspiroi fania luovalla LEGO® Disney -rakennussarjalla aikuisille, jossa on Simba, nuori leijonakuningas -hahmo.


LEGO®-rakennussarja aikuisille, jossa on Simba.


Jaa intohimosi ikonisia elokuvia kohtaan LEGO® Disney Animal -rakennussarjalla Simba nuori leijonakuningas (43247). Leijonakuningas 30th Anniversary Setin aikuisen Simba-hahmossa on liikkuva pää, joten mallia voi esitellä erilaisissa asennoissa. Tämä rentouttava aktiviteetti aikuisille on hauska, nostalginen lahja, jonka avulla voit kokeilla kehittyneitä rakennustekniikoita ja saada luovaa iloa viimeisten yksityiskohtien lisäämisestä ja Simban asettamisesta näytteille. Tämä aikuisille suunnattu ensiluokkainen LEGO-rakennussarja on erinomainen näyttely- tai teemalahja aikuisille Leijonakuningas-faneille, ja sen voi yhdistää muiden sarjan LEGO Disney -rakennussarjojen kanssa tai rakentaa yhdessä Simba the Little Lion King -rakennussarjan kanssa (kaikki sarjat myydään erikseen), mikä lisää luovaa hauskuutta entisestään. Nauti intuitiivisen rakentamisen jännityksestä LEGO Builder -sovelluksella, jonka avulla voit zoomata ja pyörittää kolmiulotteista mallia, seurata edistymistäsi ja tallentaa sarjasi yhteen paikkaan.


Ilmaise intohimosi Leijonakuningasta kohtaan LEGO® Disney Simba -veistoksella, jossa on pyörivä pää! Ole luova nuoren Leijonakuningas-mallin kanssa ja juhli Leijonakuningas-elokuvan 30-vuotispäivää. Pidä hauskaa perheen nuoremman jäsenen kanssa: rakenna heille oma pienoismalli rakentamalla lasten pienoismalli Simba Pikku Leijonakuninkaasta. Laita rakentamasi mallit ylpeänä esille.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut