Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 43243 Disney Classic Pikku Leijonakuningas Simba

 
Viite
4210452
17,99 €
 
Toimitus: 5-6 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 222
LEGO-sarja LEGO® DISNEY
Ikä 6+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Hemmottele lapsiasi LEGO® Disney Leijonakuningas -rakennussarjalla, jossa on Simban liikkuva pää, jalat ja häntä.


LEGO® Disneyn pieni leijonakuningas Simba - lelu lapsille.


Ilahduta 6-vuotiaita lapsia ja Leijonakuningas-faneja hauskalla, leikkisällä ja näyttävällä LEGO® ǀDisney Disney Pikku Leijonakuningas Simba -rakennuslelulla (43243), joka sisältää Leijonakuningas-elokuvan 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi suunnitellun hahmon rakennettavan mallin. Pikku Simba LEGO ǀ Disney-eläinhahmossa hittielokuvasta on pyörivä pää ja liikkuvat jalat ja häntä sekä lehti ja 4 "ötökkää" "ruokaa" varten. Hauska Disney-lahjaidea lapsille ja elokuvan ystäville, tämä rakennettava leikkisarja näyttää upealta näytteillä missä tahansa huoneessa, ja se on täynnä ominaisuuksia ja toimintoja, jotka inspiroivat kekseliäimpiä leikkejä. Se sopii yhteen muiden lasten LEGO Disney -rakennussarjojen kanssa (myydään erikseen) ja on juuri sopivan kokoinen kannettavaksi mukana. Vielä hauskempaa on, että lapset voivat nauttia helposta ja intuitiivisesta rakentamisesta LEGO Builder -sovelluksella, jonka avulla he voivat zoomata ja pyörittää kolmiulotteisia malleja, tallentaa sarjoja ja seurata edistymistä.


Lähde metsästämään Simban kanssa! Rakenna Leijonakuningas-elokuvan 30-vuotisjuhlan kunniaksi pienoismalli Simba-pienleijonakuninkaasta ja pidä hauskaa ruoan etsimisessä. Mitä tuossa lehdessä on? Pari söpöä leppäkerttua. Katso tuota siistiä toukkaa - sillä on niin monta jalkaa! Katso, miten etana kantaa kotinsa kaikkialle. Hetkinen, onko tuo Simban lounas? Sen pitäisi kutittaa syödessään!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut