Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 60422 City -satama rahtilaivalla

 
Viite
4210464
89,08 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 1226
LEGO-sarja LEGO® CITY
Ikä 8+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Tämä LEGO® City-setti sisältää laiturin, jossa on toimiva nosturi, LEGO-laivan, kaupan, ravintolan, vesiskootterin, höyrylaivan ja 8 minifiguuria.


Merisatama-leikkisarja.


Anna lasten leikkeihin viihtyisä satamatunnelma LEGO® City Seaport with Cargo Ship (60422) -rakennussarjalla, joka on tarkoitettu 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille rakentajille. Lelunosturin avulla lapset voivat purkaa kontteja LEGO-laivasta ja nauttia turistisatama-alueesta kauppoineen, kalaravintoloineen ja rantoineen. Sarjaan kuuluu myös pieni leluvene, vesiskootteri ja 8 minifiguuria roolileikkejä ja tarinankerrontaa varten. Tämän luovan rakennuslelun mukana toimitetaan vaiheittaiset painetut ohjeet, ja LEGO Builder -sovellus sisältää digitaalisen rakennusassistentin, jossa on yksinkertaiset zoomaus- ja pyöritystyökalut, joiden avulla lapset voivat tarkastella rakentamiaan malleja kaikista näkökulmista. "LEGO City -sarjoissa on hienoja ajoneuvoja, realistisia rakennuksia ja hauskoja hahmoja, jotka inspiroivat loputtomaan leikkiin. Lapset voivat yhdistää tämän LEGO City -setin muihin LEGO City -setteihin (myydään erikseen) ja nauttia loputtomista leikkimahdollisuuksista.


Tervetuloa aurinkoiseen LEGO® Cityn merenrantasatamaan, jossa nosturinkuljettaja purkaa uutta vesiskootteria ja höyrylaivaa telakoituneesta konttialuksesta. Pidä hauskaa rannalla, käy uimassa tai rentoudu sateenvarjon alla. Nauti kalastuksesta tai suuntaa satamaan jäätelökauppaan tai kiipeä portaita viihtyisään kalaravintolaan. Hyvää päivänjatkoa!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut