Tietoa
Tuoteluettelo

Kuulokkeet Sony MDR-ZX110 Musta

 
Viite
127458
11,48 €
 
Toimitus: 9-14 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja
Väri Musta
Tuotekategoria Kuulokkeet

Kuulokkeet SONY MDR-ZX110B Musta


Dynaamiset neodyymielementit toistavat tarkan äänen

Kevyet 30 mm:n dynaamiset neodyymikuulokeohjaimet auttavat toistamaan voimakkaan, täyteläisen basson vaativimmissakin tallennuksissa. Ja erittäin herkän kalvon avulla voit lisätä kuulokkeiden äänenvoimakkuutta ilman vahvistimia ja nauttia samalla puhtaasta, tarkasta äänestä koko alueella.


Taitettava muotoilu on kätevä matkustamiseen

Ota kuulokkeet mukaasi minne ikinä menetkin. Pyörivien korvakuppien avulla voit säilyttää kuulokkeita kätevästi, kun et tarvitse niitä tai olet liikkeellä. Voit kääntää kuppeja ja sijoittaa kuulokkeet kätevästi matkalaukkuun tai laukkuun huolehtimatta siitä, että ne vievät paljon tilaa.    


Kaapelissa on sisäänrakennettu kaukosäädin ja mikrofoni handsfree-keskusteluja varten

In-line-kaukosäätimen ja sisäänrakennetun mikrofonin avulla voit soittaa handsfree-puheluita valituista älypuhelimista samalla, kun kuuntelet musiikkia. Voit helposti vaihtaa kappaleista puheluihin ja päinvastoin ottamatta kuulokkeita pois.


Pehmustetut tyynyt takaavat poikkeuksellisen mukavuuden

Kuuntele ja nauti täydellisessä mukavuudessa. Näiden kuulokkeiden sanka on itsesäätyvä, ja pehmeät pehmustetut kupit kiertävät koko korvan. Nauti jatkuvasta mukavuudesta, jota tarvitset, kun haluat kuunnella suosikkialbumiasi yhä uudelleen ja uudelleen.


Ympäröivä suljettu rakenne ei vuoda ääntä ulos

Suljettu, kietomainen muotoilu halaa korviasi ja auttaa eristämään musiikkisi äänen hyvin, jotta sinua ei häiritä. Ääni heijastuu takaisin korviin, joten kuulet hienovaraisimmatkin äänet. Kuuntele jokainen lyönti – suljetut kuulokkeet maksimoivat basson.


Laaja taajuusalue - selkeä diskantti ja basso

Laaja taajuusalue 12 Hz:stä 22 kHz:iin toistaa voimakkaat matalat, täyteläiset keskiäänet ja korkeat huipput. Kuulet pienimmänkin sävyn jokaisessa kappaleessa ja voit kuunnella kaikkea musiikkiasi.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut