Tietoa
Tuoteluettelo

Kelkat STIGA SNOWRACER CURVE (harmaa)

 
Viite
3729332
131,99 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja STIGA
Ikä 11+, 7-8 vuotta vanha, 9-10 vuotta
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Käytä vain aikuisen valvonnassa. On tarpeen käyttää suojavarusteita (kypärä, käsineet, polvisuojat, kyynärsuojat jne.). Älä käytä liikenteessä Huomio: lelu vaatii hyvää taitoa, joten on tärkeää ryhtyä kaikkiin varotoimiin, jotta lapsi ei putoa, törmää tai loukkaa itseään tai kolmansia osapuolia.
Tuotekategoria Kelkat
Kelkat STIGA SNOWRACER CURVE (harmaa)
131,99 €
Uusi malli kelkka kaarevilla suksilla, joka erottuu nopeudestaan, muotoilustaan ja korkeasta laadustaan. Patentoidulla Curve ski -järjestelmällä, joka auttaa saavuttamaan korkean nopeuden ja luistelulaadun. Vahva teräsrunko ja luotettavat jarrut takaavat vakaan ja turvallisen ajon. Ohjausjousi, jonka avulla se putoaa kelkasta sivulle ja pysähtyy itsestään. Mukava ohjauspyörä pehmustetuilla kahvoilla, automaattisesti käämittävä johto, etuiskunvaimennin, Maksimipaino - 90 kg. Sopii lapsille 7-vuotiaasta alkaen.

CE-merkki: Kyllä
Runko: teräs/valkoinen
Istuin: HD polyeteeni/musta
Jarrut: Korkealaatuista terästä
Sukset: HD polyeteeni/musta
Ohjauspyörä: Kaareva tyyppi/musta
Muut ominaisuudet: Automaattisesti sisäänvetyvä vetonaru, pehmustettu ohjauspyörä, ohjauspyörän jousi
Enimmäispaino: 90 kg.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut