Tietoa
Tuoteluettelo

Philips Micro Music System TAM6805/10, 50 W, Internet-radio, DAB+, Bluetooth, Spotify Connect, USB, MP3-CD

 
Viite
2945628
247,43 €
43,54 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 247,43 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 43,54 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 261,25 €.
Toimitus: 7-11 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Philips
Philips Micro Music System TAM6805/10, 50 W, Internet-radio, DAB+, Bluetooth, Spotify Connect, USB, MP3-CD
247,43 €

Musiikkikeskus PHILIPS TAM6805/10


Kaikki musiikki, podcastit ja paljon muuta

Klassisesta musiikista uusimpiin podcasteihin. Spotify Connectin avulla voit suoratoistaa parhaan signaalin Wi-Fin kautta. Voit suoratoistaa soittolistoja ja paljon muuta Bluetoothin kautta, toistaa CD-levyjä tai muodostaa yhteyden muihin lähteisiin äänitulon tai USB:n kautta.


Internet-radio. DAB+ FM-radio

Internet Radio on lippusi tuhansille asemille ympäri maailmaa, jotka lähettävät kaikkia mahdollisia ohjelmia. Digitaalinen viritin varmistaa selkeän äänen ja voit esivirittää suosikki Internet-, DAB+- tai FM-asemasi.


Sisäänrakennettu Bass Reflex -kaiutinjärjestelmä

Kaksi kaiutinta on rakennettu suoraan tämän all-in-one-mikrojärjestelmän laatikkoon. Täyden alueen kaiuttimet ja Bass Reflex -portit varmistavat selkeän äänen ja kovan basson. 50 W maksimiteho sopii erinomaisesti keittiöön, toimistoon ja pienempiin asuintiloihin.


Klassinen ilme. Moderneja ominaisuuksia

Puinen laatikko ja sisäänrakennetut kaiuttimet luovat retrohifi-designin. Selkeä värinäyttö näyttää lähteen tai aseman sekä albumin kansikuvat ja kappaletiedot. Teksturoitujen painikkeiden avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, valita ja virittää lähteen.


Digitaalinen äänensäätö. Valitse esiasetettu äänityyli

Hip-hop vai kuoro, sinfonia vai rock-ooppera? Mitä ikinä haluatkaan, nautit siitä enemmän tämän mikrojärjestelmän digitaalisen äänenohjausominaisuuden avulla. Valitse esiasetetuista äänityyleistä, jotta musiikkisi kuulostaa parhaalta.


Tunne olosi mukavaksi omassa kodissasi

Tämä KS-käyttöinen mikrojärjestelmä näyttää hyvältä missä tahansa huoneessa. Bluetoothin langaton kantama on 10m ja voit ladata älylaitteesi USB:n kautta. Avaintoiminnot ovat aina käsillä helppokäyttöisen kaukosäätimen avulla.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut