Tietoa
Tuoteluettelo

Syvämpi älypuhelimen pidike

 
Viite
238686
18,35 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,99 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Deeper
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Sounders
Syvämpi älypuhelimen pidike
18,35 €

Deeper älypuhelinteline on luotettava kiinnitysjärjestelmä, jonka avulla voit kiinnittää puhelimesi onkivavan kahvaan. Puhelinpidikkeen avulla voit samanaikaisesti ohjata kaikuluotainta sauvan ja kelan avulla ja seurata tietoja puhelimen näytöltä. Innovatiivinen muotoilu ja ainutlaatuiset ominaisuudet mahdollistavat puhelimen turvallisen ankkurin piilottamatta sen näyttöä. Pehmeät silikonitarttujat antavat tarpeeksi voimaa pitääksesi puhelimesi tangon kahvassa.

Kuinka käyttää:

  • Kiinnitä älypuhelimen pidike sauvan kahvaan siten, että Deeper-logo on edessä.

  • Kiinnitä älypuhelimen pidike tankoon O-renkaiden avulla. Kiinnitä oranssi muovikoukku O-renkaaseen, venytä tangon kahvan ympärille ja kiinnitä toiseen oranssiin muovikoukkuun. Käytä yhtä tai useampaa O-rengasta kiinnittääksesi älypuhelimen pidikkeen turvallisesti onkivapaan.

  • Kun älypuhelimen pidike on valmis pitämään puhelinta, kiinnitä varovasti neljä silikonipidikettä puhelimen kulmiin yksitellen;

  • Ravista sauvaa muutaman kerran hyvin ennen heittämistä. Sinun on varmistettava, että älypuhelimen pidike toimii hyvin.

Huomio!

iOS-puhelimella voit asentaa sen sekä pysty- että vaakasuoraan sen mukaan, kuinka mukavampaa on katsella tietoja puhelimen näytöltä. Vain vaakasuuntainen renderöinti on mahdollista Android-ohjelmistolla.

Valmistaja ei ole vastuussa rikkomuksista tai vahingoista, jotka aiheutuvat älypuhelimen pidikkeen käytöstä. Älä pura tai muokkaa tuotettamme. Valmistaja ei ota vastuuta vahingoista tai vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tuotteen purkamisen tai kokoamisen aikana aiheutuneista vaurioista.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut