Tietoa
Tuoteluettelo

Sisäänrakennettu kahvinkeitin Bosch CTL636EB6

 
Viite
294845
1 510,00 €
265,72 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 1 510,00 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 265,72 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 1 594,32 €.
Toimitus: Yhteyttä
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Bosch
Kuppien lukumäärä 1-2
Mitat KxLxS -
Vesipumpun paine 19 BAR
Paino, kg 20 kg
Kahvinkeittimen tyyppi Automaattinen
Cappuccinon valmistus On
Kahvinkeitin Keraaminen
Kahvipapujen kapasiteetti 500 g
Teho + 1,6 kW
Vesisäiliön tilavuus, l 2.4
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Kahvinkeittimet
Tärkeitä ominaisuuksia
Erittäin vahva, vähemmän katkera kahvi.
Mitä enemmän vettä kulkee jauhetun kahvin läpi, sitä katkerampi tulos on. AromaDouble Shot jauhaa ja valmistaa erittäin vahvan kahvin kahdessa vaiheessa - ja koska jokaisessa vaiheessa kuluu vain puolet vedestä, valmis kahvi on vähemmän katkeraa. Siksi voit nauttia parhaasta mausta - jopa vahvimman kahvin kanssa.
Calc'nClean. Pitkäkestoiseen iloon.
Kun valitset täysautomaattisen Bosch-kahvinkeittimen, valitset laadun, erinomaisen suorituskyvyn, luotettavuuden ja täydellisen kahvin. Calc'nClean-toiminto tarjoaa yhdistetyn puhdistus- ja kalkinpoistoohjelman, joka poistaa kalkki- ja kahvijäämät yhdessä vaiheessa, jotta nautinto jatkuu ja laitteesi kestää pitkään.
Yksittäiset täyttömäärät: IndividualCup Volume.
Räätälöidäksesi kahvin valmistusta, IndividualCup Volume antaa sinun asettaa oletuskuppikoot – pienet, keskikokoiset ja suuret – viidessä eri vaiheessa näytöllä varmistaen, että täyttömäärä sopii täydellisesti kuppillesi.
AutoMilk Clean. Täydellinen hygienia häiriöttömään kahvinautintoon maitojärjestelmän täysin automaattisen puhdistuksen ansiosta.
Kukaan kahvin ystävä ei halua panostaa liikaa nauttiakseen ennennäkemättömän laadukkaasta kahvista. Varsinkin kun valmistat kahvia maidolla. Maito antaa kahville paljon makua, joten sen tulee olla vailla jälkimakua. AutoMilk Clean estää maitojäämien kerääntymisen. Täysautomaattinen höyrypuhdistusjärjestelmä puhdistaa maitojärjestelmän perusteellisesti jokaisen haudutuksen jälkeen, joten sinun ei tarvitse puhdistaa sitä joka päivä. Bosch AutoMilk Clean – keskeytymätöntä nautintoa ihanteellisesta hygieniasta.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut