Tietoa
Tuoteluettelo

Kahvinkeitin MELITTA F76/0-200 BARISTA TS SST

 
Viite
255581
1 132,92 €
199,36 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 1 132,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 199,36 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 1 196,19 €.
Toimitus: 3-7 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Melitta
Kuppien lukumäärä 2
Mitat KxLxS -
Vesipumpun paine 15 bar
Paino, kg 10 kg
Säädettävä kahvin vahvuus 5 tasoa
Kahviporokapasiteetti 20 annosta
Kahvisuppilon korkeus Jopa 14 cm
Kahvinkeittimen tyyppi Automaattinen
Kahvi on hyvää Kahvipavut ja jauhettu kahvi
Kahvinkeitin Teräs
Kahvipapujen kapasiteetti 270 g
Väri Hopea
Teho + 1450 W
Vesisäiliön tilavuus, l 1.8
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Kahvinkeittimet







Kaksi kahvipapusäiliötä automaattisella puhdistuksella - erityisen kätevä kahden papusäiliön järjestelmä. Sen ansiosta kahvinkeittimeen mahtuu kaksi erilaista kahvipapua ja se puhdistaa myllyn jokaisen jauhatuksen jälkeen. Jos on ihmisiä, jotka eivät pidä kofeiinista kotona, voit säilyttää kofeiinitonta kahvia yhdessä papusäiliöistä.



21 kahvireseptiä ja jopa 8 profiilia – jopa 8 henkilöä voi luoda ja muokata oman kahvireseptin. Jokainen profiili voi muuttaa juoman lämpötilaa, jauhetun kahvin, maidon ja veden määrää jokaisessa 21 kahvijuomareseptissä.



Värillinen TFT-näyttö - laitteen kaikki toiminnot näkyvät selkeästi laitteen etuosassa olevalla TFT-näytöllä. Kätevän, intuitiivisen ohjauksen avulla voit valmistaa juoman nopeasti ja helposti. Näytölle tulee viestejä vaaditusta huollosta (puhdistus, kalkinpoisto, tyhjät maito-, vesi- tai papusäiliöt).



Jopa kaksi kuppia kahvia napin painalluksella - erityisen tehokas kahvinkeitin valmistaa kaksi kuppia (vaikka ne olisivat kahvijuomia maidon kanssa) napin painalluksella. Kahvinkeittimessä on myös säädettävä kahvisuppilo, joten voit nauttia sekä pienen kupin ihanaa espressoa että kahdesta lasillisesta kerrostettua latte macchiattoa.



Maitosäiliö - tämän kahvinkeittimen mukana tulee kätevä maitosäiliö. Voit säilyttää käyttämättömän astian jääkaapissa, jotta maito pysyy tuoreena pidempään. Mukavuutesi vuoksi voit liittää maitosäiliön laitteen sinulle sopivalta puolelta. Säiliö on erityisen helppo pestä.










Tämän tuotteen asiakasarvostelut