Tietoa
Tuoteluettelo

Kahvi

Bigbox.fi verkkokauppa Kahvi jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Kavos Bankas, COFFEE CRUISE, Antica Torroneria Piemontese, BELMIO, Sorpreso. Kahvi hinta(t) alkaen 0,19 €. Bigbox.fi:ssä on yli 434 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Kahvi

Osta kahvipapuja, liukoisaa kahvia, jauhettua kahvia tai kapselikeittimiin sopivia. Kahvi on juoma, joka valmistetaan kahvipavuista. Siinä on kofeiinia, joten sillä on virkistävä ja aineenvaihduntaa stimuloiva vaikutus. Kahvia juo päivittäin yli miljardi ja puoli ihmistä. Kahvin pääasiallinen lähde on pavut, mutta jotkut kahvilaadut saattavat olla erityisesti käsiteltyjä (esimerkiksi kofeiinittomia) tai liukenevia, jotka on valmistettu erityisestä jauheesta.

Tässä tuoteryhmässä löydät: Jacobs, Kavos Bankas, Jura, Nescafe, MAURO ja muiden valmistajien kahvikapselit, jauhetun kahvin tai pavut. Bigboxista on kätevää ostaa verkossa paitsi itse kahvia, myös kahvinkeittimiä, kahvimyllyjä ja muita kahviin liittyviä laitteita ja lisävarusteita halvemmalla kuin monista muista kaupoista. Ei ole väliä pidätkö liukenevasta kahvista, espressosta, latteesta, mochasta, americanosta, cappuccinosta, macchiatosta, flat whiten kahvista, irlantilaisesta, yksinkertaisesta mustasta kahvista tai muista kahvityypeistä. Tässä tuotekatalogissa löydät kaiken tarvitsemasi, jos haluat tehdä herkullisen kupin kahvia kotona, töissä tai muualla.

Eri valmistajien ja makuisten kahvikapselien avulla voit valmistaa herkullista sikurikahvia tai syvän kahvinvalmistusperinteen makuista kahvia kotona ja edullisesti. Koska valikoima on erittäin laaja, ei ole vaikea löytää sellaista kahvia, josta pidät parhaiten. Tuotteita myydään usein myös alennuksella, joten voit etsiä, mitkä tuotteet ovat tällä hetkellä alennettuja.

Kiinnostaako sinua italialainen liukeneva kahvi? Haluatko papuja, jotka jauhettuina voit nauttia erittäin herkullisesta maitoon sekoitetusta kahvista? Mitkä tahansa tarpeesi ovatkaan, käytä tuotesuodattimia, lajittelu- ja vertailutyökaluja ja sinun pitäisi löytää hyvin nopeasti se, mitä tarvitset eniten. Jos sinulla on kysyttävää tuotteiden toimituksesta, näet erittäin tärkeää tietoa jokaisen tuotekuvan yläosassa vasemmalla. Pyöreässä kuvakkeessa ilmoitetaan toimitusaika, joten tiedät paremmin, kuinka kauan 500g tai suurempi tai pienempi määrä kahvia toimitetaan, jotta voit suunnitella ostoksesi paremmin.

Katalogissa on myös maukasta liettualaista, suomalaista, saksalaista, italialaista, turkkilaista, ruotsalaista ja monien muiden maiden kahvia, jolla on omat ominaisuutensa. Luomukahvi houkuttelee myös paljon ostajia. Tällaiset tuotteet valmistetaan yleensä ottaen huomioon kestävyys ja luonnonvarojen suojelu.

Myös kahvijuomat, kuten matcha, chai latte ja muut, saavat paljon huomiota. Voit myös löytää niiden seoksia tai kapselikeittimiin sopivia kahvikapseleita juuri Bigboxin tuotekatalogista. Jos sinulla on kysyttävää jostakin tuotteesta - voit rohkeasti kysyä sähköpostitse, puhelimitse tai lähettämällä viestin sosiaalisen median kautta. Tiimimme on aina valmis auttamaan sinua löytämään sen, mitä tarvitset eniten.