Tietoa
Tuoteluettelo

Ilmankuivain Woodin SW38F

 
Viite
296392
592,92 €
104,34 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 592,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 104,34 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 626,03 €.
Toimitus: 3-7 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Wood's
Melutaso 56dB(A)
Ionisointitoiminto+ Ei
Teho + 500 W
Soveltuu enintään (neliömetrin) huoneisiin 140 m²
Vesisäiliön tilavuus, l 10.4
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Ilmankuivaimet
Ilmankuivain Woodin SW38F
592,92 €

Esittelemme päivitetyn valikoiman tehokkaita ja kestäviä uuden sukupolven Woodin SW-ilmankuivaajia , jotka ovat monipuoliset ja kestävät ilmankuivaimet, jotka sopivat erityisesti kellari- tai pyykinkuivaussovelluksiin. Ihanteellinen suoja hometta vastaan. Kuivausteho on korkea, vaikka huonelämpötila on jopa +2 0 C. Varustettu tukevilla pyörillä, joiden ansiosta ilmankuivain on helppo kuljettaa, ja sen litteän kannen avulla voidaan säilyttää pyykkikori. Ergonomiset epäsymmetriset kahvat auttavat laitetta liikuttamaan.

Wood's toi ensimmäisenä menestyksekkäästi uusia ympäristöystävällisiä teknologioita markkinoille. SW-sarjan ilmankuivainten jäähdytyselementeissä käytetään uutta, ympäristöystävällistä R290-kaasua. Ne eivät vain suojele luontoa, vaan myös niiden pienempi määrä mahdollistaa ilmankuivauksen tehostamisen jopa 20 %. Automaattista sulatustoimintoa on myös parannettu, ja tästä lähtien sulatusjakso mukautuu automaattisesti ympäristön lämpötilaan ja senhetkiseen kosteustasoon.

SW - sarjan ilmankuivaajat voidaan valita valkoisena tai harmaana .

Ainutlaatuista homeensuojasuodatinta voidaan käyttää kaikkiin SW-sarjan ilmankuivaajiin. Suodatin vangitsee vaaralliset homeitiöt, pölyn ja muut kiinteät hiukkaset, joita voi muodostua pyykkiä kuivattaessa. Suodatin suojaa myös itse laitetta ja pidentää sen käyttöikää. Lisäksi käyttämällä näitä SMF-suodattimia käyttäjä vähentää sairauksien leviämisen mahdollisuutta. 1 kpl. SMF-suodatin sisältyy tuotepakettiin ostettaessa minkä tahansa SW-sarjan ilmankuivaaja.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut