Tietoa
Tuoteluettelo

Ilmankuivain Meaco Zambezi DD8l

 
Viite
286961
430,92 €
75,83 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 430,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 75,83 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 454,98 €.
Toimitus: 3-7 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Meaco
Melutaso 41/45/50 dB dB(A)
Ionisointitoiminto+ Kyllä
Väri Valkoinen
Teho + 660W
Soveltuu enintään (neliömetrin) huoneisiin 70 m²
Vesisäiliön tilavuus, l 3
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Ilmankuivaimet
Ilmankuivain Meaco Zambezi DD8l
430,92 €

Meaco Zambezi DD8l on edistynein kotitalouksien ilmankuivain, joka on tällä hetkellä saatavilla Euroopan ja kenties maailmanlaajuisilla markkinoilla. Meacon asiantuntijat ovat kehittäneet tämän ilmankuivaajan pitkän ajan kuluessa kerätyn asiakaspalautteen perusteella. Zambezi DD8l ilmankuivain ratkaisee helposti kaikki liikakosteuteen liittyvät ongelmat, kuten ikkunoiden kondensoituminen, homeen leviäminen jne. Tämä ilmankuivain on helppo ja kätevä käyttää.

Zambezi DD8l, kuten muutkin Meaco-yhtiön kosteudenpoistajat, eroaa kilpailijoistaan ainutlaatuisella valmiustilan toiminnallaan. Kun tietty suhteellinen kosteustaso saavutetaan, laite lopettaa ilmankuivauksen ja puhallin käy vielä 5 minuuttia, mutta vettä ei kerätä. Puhallin pysähtyy sitten 30 minuutiksi, minkä jälkeen puhallin käynnistyy uudelleen 5 minuutiksi ja kosteusanturi määrittää, tarvitaanko kosteudenpoistoa. Jos suhteellinen kosteustaso on edelleen asetettua alhaisempi, puhallin sammuu uudelleen 30 minuutiksi.

Tekniset ominaisuudet:


- Huoneille enintään 70 m 2 (4/5 huonetta);

- Suorituskyky - 8 l/päivä missä tahansa huoneenlämpötilassa;

- Halutun kosteustason automaattinen ylläpito;

- Puhaltaa 10-12 0 C:een lämmitettyä ilmaa;

- Ohjaus - elektroninen, LCD-näyttö;

- Antibakteerinen suodatin;

- Ionisaattori - on;

- Tuulettimen nopeudet - 3;

- Nimellinen ilmavirtaus - 85/105/150 m 3 /h;

- Mahdollisuus tyhjentää vesi viemärijärjestelmään - pakkauksessa on letku;

- Säiliön tilavuus - 3 litraa;

- Ajastin - on saatavilla;

- Suojaus lapsia vastaan - saatavilla;

- Pyykin kuivaustoiminto - on käytettävissä;

- Äänitaso - 41/45/50 dB;

- Käyttölämpötila-alue - +1 - +37 0 C;

- Jännite - 220-240V/50Hz;

- Energiankulutus - 350W käytettäessä normaalissa kosteudenkeräystilassa ja 660W käytettäessä vaatteiden kuivaustilassa;

- Mitat - 358 x 200 x 548 mm (normaalit kompressorin ilmankuivaimet ovat paljon suurempia);

- Nettopaino - 7,8 kg. (tavalliset kompressorin ilmankuivaajat painavat alkaen 12 kg.);


Zambezi DD8l on markkinoiden ainoa imukykyinen ilmankuivain, jossa on LCD-näyttö, jonka avulla voit seurata huoneen kosteustasoa ja lämpötilaa. Kehittyneiden ohjausvaihtoehtojen avulla voit asettaa päälle/pois-ajan, halutun kosteustason ja toiminnan voimakkuuden.

 

Zambezi DD8L ilmankuivain soveltuu käytettäväksi asuintiloissa, koska se toimii erittäin hiljaisesti, kuivaa pyykkiä ja on kevyt. Tässä ilmankuivaajassa ei ole kompressoria, minkä ansiosta laite toimii tehokkaasti alhaisissa lämpötiloissa tehokkuutta menettämättä.

  

Zambezi DD8L sammuu automaattisesti, kun vesisäiliö on täynnä. Lisäksi tällä kosteudenkerääjällä on kyky ohjata vesi virtaamaan viemäriin. Erityisesti sovitettu letku sisältyy pakkaukseen.

 

Monilla markkinoilla olevilla ilmankuivaajilla on ilman ionisaatiotoiminto, mutta yksikään ei ionisoi ilmaa yhtä tehokkaasti kuin Zambezi DD8l, joka käyttää kliinisesti todistettua Sterilisaatioionisaatio+ -tekniikkaa, joka tappaa pölyn lisäksi myös viruksia, bakteereja, ilmassa leviäviä homeita, hajuja ja siitepölyä. Ionisaattorin toimintaetäisyys on jopa 10 metriä.

Brittiyhtiö Meaco on erikoistunut ilmankuivainten markkinoille yli 20 vuoden ajan. Meaco osallistuu luonnonsuojeluprojekteihin luomalla sosiaalisesti vastuullisen yrityksen. Meaco on sitoutunut tukemaan afrikkalaisia norsujen suojelujärjestöjä kahdella punnalla jokaisesta ostetusta Zambezi DD8l -ilmankuivaajasta.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut