Tietoa
Tuoteluettelo

Ikkunapesurit

Bigbox.fi verkkokauppa Ikkunapesurit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Karcher, Hobot, Kärcher, Mamibot, HUTT. Ikkunapesurit hinta(t) alkaen 6,47 €. Bigbox.fi:ssä on yli 94 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Ikkunapyyhkimet

Ikkunapyyhin, olipa se manuaalinen tai sähköinen robotti, on loistava investointi omakotitalojen, mökkien, suurten asuntojen (esim. loft-tyyppisten) sekä kiinteistöjen omistajille ja ylläpitäjille. Bigbox-verkkokaupassa tarjoamme paitsi ikkunanpuhdistusrobotteja ja -pyyhkimiä, myös ikkunanpesuaineita, puhdistusvälineiden lisävarusteita ja paljon muita asiaankuuluvia tuotteita.

Internetissä Bigboxista voit ostaa: Karcher, Hobot, Xiaomi, Orava, Liectroux ja monien muiden valmistajien ikkunanpesutuotteita. Voit suodattaa ja lajitella tuotteita sellaisten kriteerien mukaan, kuten: hinta, uutuus ja suosio, valmistaja, pyyhkimen tyyppi ja jopa tuotekategoria, jotta voit nopeasti erottaa lisävarusteet itse pyyhkimestä tai robotista.

Mikä on tärkeää ikkunanpesurobotin valinnassa? Epäilemättä - hinta on yksi tärkeimmistä kriteereistä. Kuitenkin todellisuudessa lähes aina joudut tekemään kompromissin hinnan ja - tehokkuuden, prestiisin, tehokkuuden välillä. Roboteille ohjauksen helppous on erittäin tärkeää. Nykyaikaisen robotin pitäisi olla älykäs, jotta se voidaan liittää matkapuhelimeesi ja ohjata sitä sen kautta, sekä nähdä tärkein tieto. Puhdistusnopeus mitataan sen mukaan, kuinka monta minuuttia magnetiikan tai muun tyyppiselle ikkunapyyhkimisrobotille tarvitaan 1m2 ikkunan puhdistamiseen. Tämän parametrin mukaan voit nähdä, että esim. yhden ikkunan puhdistamiseen robotti tarvitsee 5 tai 15 minuuttia jne. Muita tärkeitä parametreja ovat: ylläpidon helppous, ergonomia ja ketteryys (pääsy vaikeisiin pinnanosiin), automaattinen käynnistys ja pysäytys jne.

Useimmat robotti-ikkunapyyhkimet toimivat magneetin avulla. Käyttämällä älykästä teknologiaa ja magneettikentän apua, pyyhin voi liikkua ikkunan yli ja puhdistaa sen melko huolellisesti. On syytä tietää, että ikkunapyyhin-robotti ei ole nopein tapa puhdistaa ikkunoita. Mutta edistyneimmät mallit voivat puhdistaa suuren ikkunan vain muutamassa minuutissa tai alle puolessa tunnissa, kun sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Arvostelut näistä tuotteista ovat myös positiivisia, joten tällaisen laitteen hankkimista kannattaa harkita, varsinkin jos se on tarjouksessa tai sinulla on alennuskoodi, jolla ikkunanpesuimuri on vielä halvempi kuin tavallisesti.

Manuaalista pyyhkijää valittaessa on tärkeää arvioida, onko sen muotoilu ergonominen ja kuinka monta lisävarustetta on mukana. Jos pyyhin on varustettu tangolla, se sopii hyvin myös useamman kerroksen omakotitaloihin, koska silloin on paljon helpompi puhdistaa korkeita tai suuria ikkunoita.

Klikkaamalla tuotteen linkkiä näet tärkeimmät tiedot siitä sekä arvioidun toimitusajan. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, löydät tärkeimmät asiat, jotka liittyvät maksuun ja tuotteiden toimitukseen "Tiedot" -osiossa, ja jos et löydä niitä sieltäkään, voit esittää ne suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse, puhelimitse tai sosiaalisen median kautta.