Tietoa
Tuoteluettelo

Viikset leikkuri PHILIPS NT3650/16

 
Viite
3032672
14,68 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Philips
Märkä parranajo + Ei
Pesty vedellä + Joo
Virtalähde + Elementit
Väri Musta
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Hiusleikkurit
Viikset leikkuri PHILIPS NT3650/16
14,68 €

Leikkaa nenä-, korva- ja kulmakarvat mukavasti

Tavoita helposti ja poista tehokkaasti ei-toivotut nenä- ja korvakarvat. Varmista ennen käyttöä, että sieraimet ovat puhtaat, työnnä leikkuri varovasti nenään enintään 0,5 cm syvemmälle ja pyöritä hitaasti ympyrää. Kun leikkaat korvakarvoja, varmista, että korvissa ei ole rikkiä. Kun leikkaat kulmakarvojasi, aseta toinen kahdesta (3 mm ja 5 mm) urien päälle ja leikkaa hellävaraisesti karvan kasvusuuntaa vasten saadaksesi tasaisen leikkauksen haluttuun pituuteen.

Leikkaa helposti ja turvallisesti ihonsuojajärjestelmämme avulla

Protective Guard -järjestelmässämme on teräsuoja, joka varmistaa, että ne eivät koskaan joudu kosketuksiin ihon kanssa ja ohjaavat hiukset turvallisesti kohti leikkuuelementtiä. Protective Guard -järjestelmä on suunniteltu tekemään trimmauksesta mukavaa ja turvallista, mikä minimoi irtoamisen ja suojaa samalla vetämistä, vetämistä tai kolhuja ja leikkauksia vastaan.

Leikkaa hiukset helposti nopeasti liikkuvalla kaksipuolisella leikkurilla

Edistyksellinen leikkurimme on kaksipuolinen kaikkien hiusten nopeaan ja helppoon leikkaamiseen mistä tahansa kulmasta ja mihin tahansa suuntaan. Terät on valmistettu vahvasta ruostumattomasta teräksestä ja kestävät pitkään.

Teksturoitu kahva liukuvalla on/off-kytkimellä

Kytke laite päälle/pois päältä helposti yhdellä kädellä. Teksturoitu kahva antaa sinulle tukevan otteen myös märkänä, mikä parantaa leikkurin hallintaa.

Pestävä helpottaa hoitoa

Tämä leikkuri on vedenpitävä, joten se on helppo pestä - huuhtele se vain juoksevan veden alla.

Pakkaus sisältää AA-pariston

Tämä leikkuri vaatii yhden AA-pariston, joka sisältyy pakkaukseen, joten voit käyttää leikkuria heti. Vaihda akku avaamalla laitteen pohja kääntämällä sitä varovasti vasemmalle. Vedä alaosaa itseäsi kohti päästäksesi käsiksi paristolokeroon.

Rakennettu kestämään

Kaikki hoitotuotteemme ovat kestäviä ja toimivat luotettavasti joka kerta. Tällä leikkurilla on 2 vuoden maailmanlaajuinen takuu.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut