Tietoa
Tuoteluettelo

Hedelmien kuivausrumpu EXCALIBUR 4926TBCD (9 hyllyä), ajastin

 
Viite
139606
449,27 €
79,06 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 449,27 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 79,06 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 474,36 €.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Excalibur
Lavojen lukumäärä 9
Paino, kg 10,7 kg
Kapasiteetti, l 9
Väri Musta
Teho + 600 W
Takuuaika 24 kuukautta

HEDELMÄ- JA VIHANNESKUIVARI EXCALIBUR
"Excalibur" kuivausrumpu on paras valinta niille, jotka haluavat ammattimaisen ja edullisen kuivausrummun.
Se on ainoa laite laatuaan, joka käyttää ainutlaatuista ParallexxTM vaakasuuntaista ilmavirtakuivausjärjestelmää. Vaakasuuntainen ilmavirtaus varmistaa tuotteiden nopean ja tasaisen kuivumisen, joten kuivausrummun tarjottimien järjestystä ei tarvitse muuttaa joka kerta.
LUONNOLLINEN, TERVEELLINEN RUOKA YMPÄRI VUODEN
"Excalibur" - Amerikan paras elävän ruoan kuivausrumpu, on laite, joka yhdistää uusimmat ja edistyksellisimmät kuivaustekniikat ja tieteelliset saavutukset. Koska Excalibur keskittyy elintarvikkeiden kuivausteknologian kehittämiseen ja kehittämiseen, ei ole yllätys, että tämä tuote on maailman paras, kun kyse on tämän tekniikan koti- tai kaupallisesta käytöstä.
Excalibur-laitteet on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä muovista, mikä antaa tuotteelle moitteettoman ulkonäön ja lujuuden. Tämä kuivausrumpu on ainutlaatuinen siinä mielessä, että kuivattu ruoka pitää kaikki entsyymit ja ravinteet ehjinä. Siten Excalibur-kuivain takaa luonnollisen, terveellisen ja elävän ruoan ympäri vuoden.
YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN "EXCALIBUR" KUIVAARI
Kaikki ekologiset vaatimukset on otettu huomioon tämän kuivausrummun suunnittelussa ja valmistuksessa. Excalibur-kuivausrumpu kuluttaa vähemmän virtaa, mutta tämä ei muuta kuivattavan ruoan laatua. Kuivausrummun runko, ovet, tarjottimet, kahvat on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteessä käytetystä kierrätysmuovista.
TASAINEN LÄMPÖTILAN JAKELU
Vaakakuivatusjärjestelmä on asennettu laitteen takaosaan. Kylmä ilma imetään lämmityspatteriin, lämmitetään haluttuun lämpötilaan ja jaetaan tasaisesti tarjottimien välillä, jolloin tuotteet kuivuvat tasaisesti ja kosteus puhalletaan Excalibur-kuivaimen toisen pään läpi.

Kätevästi OHJAttu LÄMPÖTILA-AJASTIN
Jokaisella tuotteella on yksilöllinen kuivumisaika.
Kuivaussuositukset, luettelo kuivattavista elintarvikkeista löytyy käyttöohjeesta.
Tässä laitteessa on sisäänrakennettu 26h. ajastin
Ominaisuudet:
- 9 laatikkoa;
- Ajastin (26 tuntia)
- Läpinäkyvä ovi;
- Säädettävä lämpötila (40 - 74 astetta)
- Tuuletin;
-Teho: 600W
Voit kuivata hedelmiä, vihanneksia, yrttejä, lihaa jne
Tämän tuotteen asiakasarvostelut