Lisätiedot
Ominaisuudet | |
Valmistaja | KAMADO BONO |
Tuotekategoria | Kylmäsavugeneraattori |
Ominaisuudet | |
Valmistaja | KAMADO BONO |
Tuotekategoria | Kylmäsavugeneraattori |
Lisälaite on tarkoitettu kalan, lihan, mausteiden, juuston, pähkinöiden ja muiden tuotteiden kylmäsavustamiseen. Käyttö: Poista kaikki tuhka ja hiili grillistä. Täytä savustusgeneraattori puupölyllä (tärkeää, että se on kuiva, täytä puristamatta, ilman pölyä ja jätä pari mm spiraalin yläosaan). Aseta kierre tulipesän pohjassa olevalle tuhkaritilälle, lisää pölyä kynttilän avulla ja aloita tupakointi. Kun tupakoit, pidä grillin läpät mahdollisimman vähän auki. Generaattoriin mahtuu noin 200 g tai 0,5 l savupölyä, mikä takaa jopa 20 tunnin palamisen. Toimii kaikissa suljetuissa grilleissä ja savustin. Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Mitat: 250x250x50mm Seuraavat tupakointitarvikkeet sopivat tähän laitteeseen: Hickory- ja hedelmäpuupöly yrteillä kylmäsavustukseen, 200g Tammiviski- ja viinitynnyripöly kylmäsavustukseen 200g. Sopii kaikkiin Kamado BONO -malleihin + muihin Kamado-tyyppisiin grilleihin, joiden halkaisija on 40 cm (tai suurempi kuin 15")