Tietoa
Tuoteluettelo

Astianpesukone BEKO DEN48520XAD

449,11 €
79,03 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 449,11 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 79,03 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 474,19 €.
Toimitus: 4-5 t.p.
Laajennettu takuu
Laajennettu takuu 1 vuosi
tai
Laajennettu takuu 2 vuosi
tai
Laajennettu takuu 3 vuosi
tai
Lisäpalvelut (enintään 85 kg)
tai
PostNordin kotiinkuljetus ( 69,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 55,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Beko
Astianpesukoneluokka A
Astianpesukoneen kuivausluokka A
Pesuohjelmien määrä 8
Paino, kg 46,8 kg
Paino pakkauksen kanssa, kg 49.8 kg
Energialuokka E
Kapasiteetti sarjoissa 15
Kolmas laatikko työkaluille + Kyllä
Puoli lataus + Kyllä
Melutaso 43 dB
Leveysväli, cm 50 - 59 cm
Asennustyyppi Vapaasti rakennettu
Näyttö + Kyllä
Syvyys 59.8 cm
Leveys 60 cm
Väri Hopea
Korkeus 85 cm
Takuuaika 24 kuukautta
Alkuperämaa Turkki
Tuotekategoria Astianpesukoneet

Astianpesukone BEKO DEN48520XAD


KULMA
Cornerlntense on Bekon astianpesukoneen pesuvivun uusi muotoilu, joka varmistaa, että astiatkin koneen kulmissa pestään perusteellisesti ja tarkasti. Pyörivän lisäpesusuuttimen käytön ansiosta voimakas vesivirtaus saavuttaa astianpesukoneen kaukaisimmankin kulman, joten astioiden sijoittamista astianpesukoneeseen ei tarvitse tarkasti suunnitella.


AUTODOSE
Optimaalisesti annosteltu pesuaine ja tehokkaampi puhdistus. Unohda tarve käyttää tarkasti mitattu määrä pesuainetta ja lisää se jopa ennen jokaista pesua! Kaada neste vain astianpesukoneeseen kerran kuukaudessa ja AutoDose-toiminto annostelee automaattisesti tarvittavan määrän. Lopputulos? Täydellisesti pestyt astiat ilman, että pesuainetta tarvitsee täyttää joka kerta.


KOLMAS KORI
Tässä Beko-astianpesukoneessa on ylimääräinen kolmas ruokailuvälinekori, jonka avulla voit säästää tilaa pääkoreissa. Tämän ratkaisun ansiosta astianpesukoneeseesi mahtuu jopa 11 astiasarjaa – useimmat laitekategoriassa, joiden leveys on enintään 45 cm.


NOPEA+
Fast+-ominaisuus on kätevä, kun aikaa on vähän. Kun se kytketään päälle, pesuprosessi etenee lähes 3 kertaa nopeammin, mikä varmistaa parhaan pesulaadun.Tämän tuotteen asiakasarvostelut