Tietoa
Tuoteluettelo

AKKULATURI 4-SLOT/F4FLEXIBLE POWER BANK NITECORE

 
Viite
3042826
43,68 €
 
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja NITECORE
Tuotekategoria Paristot
Nitecore F4 on nelipaikkainen 2-in-1 akkulaturi ja virtapankki. F1- ja F2-laturien menestyksen seurauksena F4 voi ladata jopa neljää kennoa tai käyttää sisään asetettuja akkuja elektronisten laitteiden virtalähteenä. F4:ssä on hieman erilainen esteettinen ulkoasu, ja siinä on liukukansi, joka pitää akut turvassa ja suojassa samalla, kun se tarjoaa erinomaisen pölyn- ja säänkestävyyden.

Akkulaturina käytettäessä Nitecore F4:n enimmäislatausvirta on 1A yhdessä korttipaikassa. Muille laitteille syötettäessä virtapankissa on yksi USB-portti, jonka suurin lähtövirta on 2A. F4 voi käyttää laitteita, kuten tabletteja, älypuhelimia, kameroita ja paljon muuta.

Nitecore F4:ssä on reaaliaikainen LCD-näyttö akun tilan seurantaa varten ja se tarjoaa tietoa jännitteestä, latausvirrasta, lataustilavuudesta, USB-lähtövirrasta ja ulostulon äänenvoimakkuudesta. Energiatehokkuuden varmistamiseksi F4 aktivoi automaattisesti energiansäästötoiminnon, joka sammuttaa näytön, kun toimintoa ei ole eikä tuloa tai lähtöä ole 10 minuuttiin, tai paina virtapainiketta pitkään 10 sekuntia, kun tuloa tai lähtöä ei ole. .

Laturissa on älykäs lataustilan valinta, joka tunnistaa automaattisesti akun tason ja valitsee optimaalisen lataustilan (CC tai CV). F4 pystyy aktivoimaan ylipurkautuneet Li-ion-akut ja suojaamaan oikosululta ja käänteiseltä napaisuudesta.

F4 on yhteensopiva Li-ion- ja IMR 18650 -kennojen kanssa.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut