Tietoa
Tuoteluettelo

Pyykinpesukoneet

Bigbox.fi verkkokauppa Pyykinpesukoneet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Electrolux, Whirlpool, Samsung, Bosch, AEG. Pyykinpesukoneet hinta(t) alkaen 53,52 €. Bigbox.fi:ssä on yli 517 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Promo

Pesukoneet

Pesukoneet ovat laitteita, joita löytyy varmasti jokaisesta kodista. Niiden avulla voit pestä kaikki vaatteesi nopeasti, tehokkaasti ja ilman suurta vaivaa ja ylläpitää hyvää päivittäistä hygieniaa. Valitsemastasi mallista riippuen voit löytää koneen myös kuivausrummulla, mikä on todella kätevää niille, joilla ei ole tarpeeksi tilaa vaatteiden kuivaamiseen kotona.

Bigbox.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman pesukoneita houkuttelevaan hintaan. Toki tällaisessa tuotevalikoimassa voi helposti eksyä, joten luonnollisesti herää kysymys, kuinka valita ja mihin kiinnittää huomiota? Vastaamaan tarpeisiisi ja toiveisiisi löytyy kapea, kompakti pesukone, joka on ihanteellinen valinta, jos kylpyhuoneesi on hyvin pieni. Voit myös valita puoliautomaattisen pesukoneen, joka yleensä ladataan ylhäältä, tai täysautomaattisen pesukoneen, joka voidaan ladata ja tyhjentää sivulta.

On myös erittäin tärkeää ottaa huomioon pesukoneen rummun tilavuus valittaessa. On itsestään selvää, että pienikokoisessa pesukoneessa ei voi pestä yhtä paljon vaatteita kuin standardikokoisessa, koska niiden mitat eroavat merkittävästi. Lisäksi, jos prioriteettinäsi on pesukone, jossa on vaatteiden kuivaustoiminto, varmista, että se on varustettu laadukkaalla pölysuodattimella. Se varmistaa, että mahdollisimman vähän epäpuhtauksia pääsee kosteudenkerääjään ja se pysyy puhtaana pidempään. Saksalainen kodintekniikka tunnetaan erittäin hyvänä, joten suosittelemme kiinnittämään huomiota sellaisiin tuotemerkkeihin kuin Bosch, Miele tai AEG.

On erittäin kätevää, että verkkokaupassamme voit käyttää tuotefilttereitä ja lajittelutyökalua. Ne auttavat säästämään paljon aikaa ja löytämään tuotteet ennalta määriteltyjen kriteerien mukaan, kuten hinnan, valmistajan, rummun tilavuuden tai energialuokituksen perusteella. Lisäksi voit vertailla useita pesukoneita keskenään yksinkertaisesti napsauttamalla "vertaa" -painiketta. Tämä auttaa sinua päättämään, mikä pesukone on sinulle paras ja sopivin ostettavaksi.

Huomaa, että jokaisen tuotteen yhteydessä voit myös löytää piktogrammin, jossa on ilmoitettu aika, milloin tuotteen pitäisi saapua kotiisi tai myymäläämme, joka sijaitsee Savanorių prospektas -kadulla Kaunassa. Toimitusaika voi vaihdella, koska kaikkia tuotteita ei ole varastossamme tai myymälässämme, joten suunnittele ostoksesi etukäteen tai valitse ne tuotteet, joita voimme toimittaa nopeammin. Pyrimme myös tarjoamaan osan tuotteista halvemmalla kampanjahintaan. Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon kaikista tarjouksista ja erikoistarjouksista ensimmäisenä! Jos sinulla on kysymyksiä ja et löydä niihin vastausta verkkosivuillamme, ota yhteyttä Bigboxin asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.