Tietoa
Tuoteluettelo

Pakastimet ja arkkupakastimet

Bigbox.fi verkkokauppa Pakastimet ja arkkupakastimet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Liebherr, Gorenje, Bosch, Hisense, Beko. Pakastimet ja arkkupakastimet hinta(t) alkaen 136,71 €. Bigbox.fi:ssä on yli 334 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Pakastimet, pakastelaatikot

Pakastimet ja pakastelaatikot ovat erittäin käteviä laitteita, jotka mahdollistavat ruokatuotteiden ja muiden kylmäsäilytystä vaativien tuotteiden säilyttämisen. Vaikka ne yleensä sovellu ruokatuotteille, pakastimet ja pakastelaatikot voivat olla monikäyttöisiä.

Bigbox-verkkokaupasta voit ostaa seuraavia: AEG, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Goddess, Gorenje, Liebherr, Scandomestic, Snaigė, Whirlpool ja monien muiden valmistajien pakastimia, jäägeneraattorilla varustettuja pakastelaatikoita, tavallisia pakastelaatikoita sekä niche- tai standardikokoisia laitteita, joissa on No Frost -teknologiaa, ilman sitä tai muiden etujen kanssa. Voit suodattaa ja järjestellä pakastimia ja pakastelaatikoita seuraavien kriteerien mukaan: suosio, hinta, uutuus, valmistaja, energiatehokkuusluokka, jäähdytysjärjestelmä, korkeuden ja leveyden välit, pakastimen tilavuuden välit, asennustyyppi, viileämpi vyöhyke ja monet muut tärkeät kriteerit.

Kuinka valita paras pakastin tai pakastelaatikko? Ennen kaikkea sinun pitäisi valita tarvitsetko kannettavaa ja liikuteltavaa pakastinta, joka sopii matkustamiseen, vai riittääkö kiinteä asennus. Ensimmäisessä tapauksessa kannattaa harkita mini- tai keskikokoisia laitteita, kuten kannettavia pakastimia tai pakastelaatikoita. Jälkimmäisessä tapauksessa kiinnostusta herättävät upotettavat ja vapaasti seisovat pakastimet, jotka sijoitettaisiin keittiöön, varastoon, erityiseen tilaan tai muuhun elintarvikkeille tarkoitettuun tilaan. Usein vapaasti seisova pakastin on käytännöllisempi kuin integroitava malli, koska sen asentamiseen ei tarvitse murehtia tai huolehtia.

Muut tärkeät valintakriteerit:

Energiatehokkuusluokka - vaikka haluaisit aina löytää taloudellisimman, esimerkiksi korkeimman energiatehokkuusluokan pakastimen, kehittyneiden teknologioiden takia niiden hinta voi olla hieman korkeampi. Kuitenkin on havaittu, että energiatehokkaammat laitteet kompensoivat suuremmat investoinnit. Kun vertailet tuotteita, aseta aina korkeamman tehokkuusluokan laite etusijalle. Jäähdytysjärjestelmä - yleensä on kolme vaihtoehtoa: low frost, no frost ja staattinen. Näitä vastaavat vähän huurtuva, huurtumaton ja huurtuva. On huomattavasti käytännöllisempää valita laite, joka on low frost- tai no frost -tyyppiä, koska siellä ei muodostu huurretta, mutta yleensä tästä etuudesta saattaa joutua maksamaan lisää, koska se hieman nostaa laitteen hintaa. Mitat - toisille tarvitaan pieni matkustuskokoinen pakastelaatikko, kun taas toiset etsivät ei niinkään parhaita pieniä kotipakastimia, vaan sellaista, johon mahtuu tarpeeksi tuotteita. Koko ei kuitenkaan kerro kaikkea. Paljon riippuu itse laitteen ergonomiasta ja siitä, kuinka paljon esimerkiksi hyllytilaa tai onko pakastimessa laatikoita vai ei. Jos haluat ostaa edullisesti, älä unohda tilata uutiskirjettämme, jotta saat ensimmäisenä tiedon jäähdytystekniikan tarjouksista. Jos sinulla on kysyttävää, voit esittää ne asiakaspalvelumme osastolle soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai lähettämällä viestejä sosiaalisessa mediassa.