Tietoa
Tuoteluettelo

Pesualtaat

Bigbox.fi verkkokauppa Pesualtaat jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Franke, Blanco, ALVEUS, SANYCCES, AQUASANITA. Pesualtaat hinta(t) alkaen 1,92 €. Bigbox.fi:ssä on yli 216 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Keittiön pesualtaat

Arvioitu on, että yli puolet ajasta, jota ihminen viettää keittiössä, ei kulu syömiseen vaan liittyy tiskialtaan ympärillä pyörimiseen. Haluaisi aina, että sekä keittiön että kylpyhuoneen pesualtaat näyttävät hyvältä ja säilyttävät parhaat toiminnalliset ominaisuudet myös pidemmän ajan kuluessa. Bigbox-verkkokaupasta voit ostaa erilaisia pesualtaita kotiisi. Täältä löydät kivimassasta, ruostumattomasta teräksestä, keramiikasta ja jopa muista materiaaleista valmistettuja pesualtaita.

Kuinka valita paras? Aloita valitsemalla materiaali. Ruostumaton teräs on ollut suosituimpia valintoja jo useiden vuosien ajan. Jos teräs ei ole käsitelty kromilla ja nikkelillä, se saattaa ruostua melko nopeasti. Pääasiallinen haitta on, että kalkkipitoinen vesi peittää teräspinnat nopeasti kalkkikerrostumilla, jotka eivät vahingoita tiiviysominaisuuksia, mutta näyttävät epäesteettisiltä ja vaativat enemmän hoitoa. Jos ruostumattomassa teräsallaskasassa on kromi- ja nikkeliyhdisteitä, se sopii hyvin keittiöön, koska materiaali on joustavaa, joten astiat eivät helposti mene rikki pudotessaan tai kolhiutuessaan. Metalliset pesualtaat ovat yleensä edullisempia kuin kiviset tai keramiikka-altaat.

Kivimassan pesuallas erottuu korkeimmalla laadulla, se on erittäin kestävä ja näyttää elegantilta. Vaikka itse pesuallas voisi olla graniittinen, siihen sekoitetaan myös akryylia, mikä antaa materiaalille joustavuutta. Tämän ansiosta on myös vähemmän todennäköistä, että jotain pudonnutta astiaa menee rikki altaan päällä. Se on erittäin kestävä materiaali, joka näyttää aina ylelliseltä ja kodikkaalta. Viime aikoina juuri kivimassasta valmistetut keittiö- ja kylpyhuonevarusteet ovat suosituimpia. Käytännölliseltä puolelta on myös tärkeää mainita, että kivimassa imee ääntä hyvin veden virtauksen aikana.

Keramiikka-altaat pidetään parhaana valintana niiden vankan rakenteen ja erittäin tyylikkään, kiiltävän muotoilun vuoksi. Lasite on helppo puhdistaa, se ei ime nesteitä tai hajuja, ja se näyttää lähes kaikissa sisustuksissa erittäin hyvältä.

Miten valita koko ja muoto? Moni asia riippuu siitä, kuinka paljon tilaa voit varata pesualtaalle. On olemassa asennettavia, kulma-allas, alapuolelta asennettavia ja monia muita erilaisia tyyppisiä pesualtaita. Asiantuntijat suosittelevat aina valitsemaan hieman suuremman ja syvemmän pesualtaan, jos mahdollista, joten pienempi koko aiheuttaisi joitain kompromisseja käyttömukavuuden suhteen. Kulma-altaat eivät ole yhtä käteviä kuin ne, jotka on asennettu kauempana reunoista.

Parhaan pesualtaan löytämistä auttavat Bigbox-verkkokaupan kätevät suodattimet ja lajittelutyökalut. Voit rajata hakua hinta, pesualtaan muoto, materiaali, sopivuus kaapiston leveyden mukaan jne. Näin voit esimerkiksi nähdä vain upotettavan, pyöreän, mustan pesualtaan tai laskettavan, kaksoisaltaan kivimassasta valmistetun vaihtoehdon. Jokaisen tuotteen yhteydessä voit nähdä muiden ostajien arvostelut ja mielipiteet. Haluatko ostaa edullisemmin kuin tavallinen hinta? Tilaa Bigbox-uutiskirje ja saat ensimmäisenä tietoa kotitaloustuotteiden tarjouksista!