Tietoa
Tuoteluettelo

Puutarhatyökalut

Bigbox.fi verkkokauppa Puutarhatyökalut jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Fiskars, Gardena, No-Name, Wolf Garten, Makita. Puutarhatyökalut hinta(t) alkaen 2,62 €. Bigbox.fi:ssä on yli 969 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Puutarhatyökalut

Kauniin puutarhan hoitoon ei riitä pelkkä halu, aika ja voimat. Tarvitset myös erikoisia ja laadukkaita puutarhavälineitä, jotka auttavat suorittamaan erilaisia puutarhanhoito- ja puutarhatöitä tehokkaammin, nopeammin ja helpommin. Bigbox-verkkokaupasta voit ostaa melkein kaiken mitä tarvitset puutarhassa tai kasvimaalla: haravia, pensasaitasaksia, lapioita, sahoja, lapiota, oksasaksia, akkutyökaluja ja monia muita laitteita, tarvikkeita ja niiden lisävarusteita.

Liettuassa puutarhanhoito ja puutarhanhoito ovat aktiivisesti harrastuksena yli kolmannes maan asukkaista, joten ei ole yllättävää, että puutarhavälineet ovat erittäin kysyttyjä tuotteita. Myymme Arnod, DeWalt, Fiskars, Grizzly, Karcher, Makita, Metabo, Wolf Garten, Xiaomi ja monien muiden luotettavien valmistajien akku- ja käsityökaluja, jotka auttavat sinua saamaan kauniimmat kukkapenkit, tuottavamman puutarhan tai esteettisemmin näyttävät puutarhat.

Monenlaiset sähköiset tai akkukäyttöiset laitteet, kuten sähköiset ruoho-/pensasaitasakset, tekevät työt paljon nopeammin kuin manuaalisesti. Mutta puutarhan ja puutarhan hoito ei koostu vain siitä, miten käsittelet kasveja ja viherrystä. Kotiympäristön ja koko alueen ylläpito on yhtä tärkeää, joten myös tähän luokkaan kuuluvat laitteet, kuten pihakiveysten puhdistajat, lehtipuhaltimet, kova harja, akut, sadevesijärjestelmän puhdistajat ja monet muut, ovat hyödyllisiä. Kaikki nämä laitteet auttavat ylläpitämään kaunista yleistä alueestetiikkaa. Miten valita sopivin tuote? Jokaisella Bigbox-luettelossa olevalla tuotteella on oma erillinen tuotesivu, jolla on vähintään muutama yksityiskohtainen tuotekuva ja/tai visualisointi, tekniset tiedot taulukko sekä erilaisia tietoja itse tuotteesta. Kunkin tuotteen vieressä näet myös pyöreän kuvakkeen, joka kertoo arvioidun toimitusajan.

Parhaat työkalut on kätevä löytää käyttämällä tuotteiden suodatus- ja lajittelutyökaluja. Ne vähentävät näytettävien tuotteiden määrää, jotta näkisit vain sen, mikä on sinulle ajankohtaista, tärkeintä ja vastaa tarpeitasi parhaiten. Voit suodattaa tuotteita lajin, valmistajan tai hinnan mukaan. Näin näet esimerkiksi vain haravointityökalut tai halvat kirveet. Myöhemmin voit lisätä tuotteita toivelistallesi (jos sinulla on tili Bigbox-alustalla) ja ostaa ne milloin tahansa sinulle sopivana aikana. On hyödyllistä verrata samankaltaisia tuotteita keskenään, jotta näkisit, mikä tai mitkä ovat parhaimpia valintoja omassa luokassaan. Suosittelemme myös tilaamaan uutiskirjeen, jotta saat ensimmäisenä tietoa tuotteiden alennuksista, saat erityisiä lahjoja, alennuskoodeja ja olet aina ajan tasalla, milloin puutarhatuotteilla on alennusmyynti ja voit ostaa niitä halvemmalla kuin tavallisesti.