Tietoa
Tuoteluettelo

Valaisimet

Valaisimet

Löydä tyylikkäät ja innovatiiviset valaisimet sisustukseen ja ulkotiloihin. Bigbox-verkkokaupasta voit ostaa sisä- ja ulkovalaisimia erinomaisin hinnoin. Valikoima on todella laaja. Tuotevalikoimastamme löytyy skandinaavisia, älykkäitä ja monia muita valaisimia. Valitse kotiisi sellainen valaistus, jota olet aina halunnut, tai paranna nykyisiä ratkaisuja olohuoneessa, keittiössä, terassilla, kuistilla tai missä tahansa muussa sisä- tai ulkotilan ympäristössä.

Kuinka valita valaisin? Koska tuotteet jaetaan kahteen luokkaan - ulko- ja sisävalaisimiin - aloita valinta päättämällä, tarvitaanko uusi valaisin tai valaisinjärjestelmä sisätiloissa vai ulkona. Sen jälkeen voit hyödyntää Bigboxin tuotesuodattimia ja lajittelutyökaluja. Supistaaksesi hakua valmistajan, hinnan tai muiden kriteerien perusteella voit nähdä tarkemmat tulokset ja valita kapeammasta luettelosta, jossa hallitsee klassinen tai moderni tyyli, pyöreä kattokruunu tai tiukemman muodon valaisimet, seinälle ripustettavat, juuri haluamasi mukaan.

Eri valaisimet näyttävät parhaiten erilaisissa tiloissa. Esimerkiksi ripustettavat kattokruunut näyttävät parhailta olohuoneessa tai avoimessa olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmässä. Koska ripustettava valaisin vie usein paljon tilaa, valittuun tilaan ei saa tuntua liian täyteen ahdetulta pelkästään valaisimen vuoksi. Pöydälle tai jalustalle sijoitettu malli näyttää parhaimmalta, kun se toimii korostettuna valaistusosana. Tämä tarkoittaa, että pieni pöytälamppu tai vastaava valaistus voi sijaita makuuhuoneen yöpöydällä, työpöydällä tai vaikkapa olohuoneessa.

Kylpyhuoneessa suositellaan seinä- ja kattovalaistusta. Pienet, liian hallitsevat valaisimet toimivat parhaiten tällaisessa tilassa. Melkein kaikki nykyaikaiset valaisimet ovat LED-valoja. Tämä tarkoittaa, että jos sinun ei tarvitse vaihtaa lamppuja, valonlähde on varmasti LED-diodit. Ne loistavat kirkkaammin kuin perinteiset hehkulamput ja säästävät huomattavasti enemmän sähköä. Ulkotiloihin ja eteisiin sopivat liiketunnistimella varustetut valaisimet. Ne eivät vain lisää käytännöllisyyttä, vaan pitävät myös odottamattomat vieraat loitolla.

Voit myös valita älykkäitä valaistusratkaisuja. Älykäs valaisin voi ilmestyä missä tahansa: kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa, olohuoneessa, eteisessä tai ulkotiloissa. Älylamput ja älyvalaisimet voidaan ohjata etänä yleensä mobiilisovelluksella puhelimessa tai tabletissa.

Monia ihmisiä miellyttää myös langaton valaistus. Se voi olla osa älykkäitä valaistusratkaisuja tai erillisiä paristoilla toimivia valaisimia. Useimmat valitsevat älykkäät valaisimet tai ostavat älykkäitä lamppuja. Niiden asentamiseen ei tarvita lisäjohtoja, ne voidaan ruuvata paikkaan, jossa on vapaa tila, ja niitä voi helposti ohjata yhdellä napin painalluksella. Lisäksi valaistus voi luoda tilaan tunnelmaa ja mielialaa. Esimerkiksi yleisvalaistus antaa tilaan ylellisyyttä ja rauhallisuutta, kun taas valaisin sängyn tai pöydän vieressä keskittää huomion juuri siihen alueeseen, missä se sijaitsee.

Verkkokaupastamme löytyy myös lasten valaisimia, jotka miellyttävät pieniä ja näyttävät hyvältä juuri heidän huoneissaan. Lasten kannalta ajankohtaisia ovat myös yövalot. Tämä valaistustyyppi luo sinisen, mutta miellyttävän värisen valon, joka rauhoittaa lasta ja auttaa häntä nukahtamaan nopeammin.