Tietoa
Tuoteluettelo

Biggrill Kamado-grillit

Bigbox.fi verkkokauppa Kamado-grillit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Biggrill. Biggrill Kamado-grillit hinta(t) alkaen 136,85 €. Bigbox.fi:ssä on yli 41 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Kamado-pihvigrillit

Kuka ei pidä herkullisesta, ritilällä grillatusta ruoasta? Olipa kyse mehukkaasta pihvistä, hyvin paistetusta kanasta tai grillatuista vihanneksista - kamado-pihvigrillit ja suuret grillit antavat sinun nauttia mistä tahansa ulkoilusta, koska pöydälläsi on kuuma, höyryävä ja erittäin maukas ruoka.

Monet saattavat kysyä - mikä on kamado-grilli ja mikä tekee siitä erityisen? Ensinnäkin, kamado-grillit erottuvat muodollaan. Ne ovat soikeita. Fysiikan lakien mukaan soikeassa rungossa ilma kiertää hyvin, jolloin ruoat lämpenevät ja kypsyvät tasaisesti. No, itse keraaminen kamado-grilli eristää lämpöä erinomaisesti. Nimi kamado on japania. Tällaiset grillit ovat osa perinteistä japanilaista ruoanvalmistuskulttuuria.

On huomattu, että tämän tyyppisessä grillissä ruoka kypsyy maukkaammaksi ja vähemmän polttoainetta tarvitaan kaiken valmistamiseksi. Voisi sanoa, että kamado-grillissä tapahtuva paistaminen tai savustaminen tapahtuu kuin kiertoilmauunissa.

Bigbox-verkkokaupasta voit ostaa BIGGRILL, KAMADO ja TASTELAB kamado-pihvigrillit erinomaiseen hintaan sekä malleja Bono, Grande, Media, Minimo, Picnic ja muita. Tuotteita on kätevä tarkastella etänä, lukea niiden kuvauksia, arvioida tärkeimmät ominaisuudet. Vertailutyökalu antaa sinun vertailla niitä keskenään, jotta näet, mikä grilli parhaiten vastaa tarpeitasi. Useimpien tuotteiden mukana saat myös symbolisen lahjan - 10 kg laadukasta puuhiiltä, jotta voit aloittaa käytön heti.

Miksi valita juuri tämäntyyppisiä grillejä? Yksi suurimmista valintasyistä on se, että niillä voi paistaa, savustaa, hauduttaa tai jopa höyryttää. Toisin kuin useimmat perinteiset grillit, kamado-pihvigrilli ei rajoita ruoanlaittomahdollisuuksiasi. Modernit mallit polttavat vähän polttoainetta, lämpö häviää hitaasti, joten ruoan valmistus ei vaadi suuria kuluja.

Tuotesivua avatessasi, älä unohda kiinnittää huomiota tärkeimpiin yksityiskohtiin: kuviin, ominaisuustaulukkoon, yksityiskohtaiseen tuotekuvaus ja paljon muuta. Myös muiden ostajien arvostelut tästä grillistä näkyvät täällä. Tärkeä seikka käytössä - nämä grillit ovat melko painavia. Suuremmat mallit painavat yhtä paljon kuin sinä tai jopa enemmän. On hienoa, että useimpiin malleihin on asennettu pyörät, joten siirtäminen paikasta toiseen ei ole liian vaikeaa. Esimerkiksi 52 cm halkaisijaltaan grilli voi painaa jopa 80 kg. Onko suuren grillin hinta sen arvoista? Jos grillaat usein ruokaa ritilällä tai todella nautit tällaisten ruokien hemmottelusta ja voit varaa sen - miksi et hankkisi ainakin mini - ~30-35 cm kamado-grillin. Jos olet vähintään neljän hengen perhe tai nautit usein grillatusta ruoasta, hanki suurempi grilli.

Bigbox-uutiskirjeen tilaajat ostavat aina halvemmalla. He saavat kirjeitä, jotka kertovat, milloin kotitaloustuotteille, mukaan lukien grillit - myydään alennuksella, hintaa lasketaan tai he saavat erityisiä alennuskoodeja, joita he voivat käyttää ostoksillaan alennuksella!