Tietoa
Tuoteluettelo

Robotti-imurit

Bigbox.fi verkkokauppa Robotti-imurit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Roborock, DREAME, Ecovacs, Xiaomi, Tefal. Robotti-imurit hinta(t) alkaen 10,79 €. Bigbox.fi:ssä on yli 134 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Robotti-imurit

Miksi tuhlata kallista aikaa tylsille ja uuvuttaville kotitöille, kun ne voivat tehdä älykkään teknologian puolestasi, mukavimpaan aikaan ja ilman ylimääräistä vaivaa? Robotti-imuri on loistava investointi mihin tahansa kotitalouteen. Se ei vain auta pitämään hyvää järjestystä ja puhtautta lattiassa, vaan se myös vähentää aikaa, joka tarvitaan kodin siivoukseen.

Bigboxin verkkokaupasta voit ostaa seuraavien merkkien robotti-imureita: Bosch, iLife, iRobot, Ecovacs, Xiaomi, Samsung, Miele, Philips, Liectroux, Cecotec sekä monia muita maailmankuuluja ja tunnettuja brändejä. Voit suodattaa ja järjestää tuotteita tuoteluettelossa seuraavien kriteerien mukaan: myynti, hinta, valmistaja, imurin tyyppi, suodattimen tyyppi, toiminnallisuus, pölynkerääjän tyyppi, puhdistusluokka koville lattioille ja matoille, Wi-Fi-yhteys. Suodattimien, tuotteiden järjestämisen ja tuotteiden vertailutyökalujen avulla on helppoa löytää parhaat robotti-imurit.

Suosittelemme kiinnittämään eniten huomiota seuraaviin tekijöihin:

 • Hinta - epäilemättä on olemassa tiettyjä budjettirajoituksia.
 • Vaikka imureita myydään usein tarjouksessa (ja usein tarjotaan myös SB Leasing -tarjous - leasing ilman lisämaksua), on olemassa monia erilaisia kategorioita ja hintaryhmiä. Sinun tulisi määrittää likimääräinen budjetti ja etsiä paras imuri tässä kategoriassa.
 • Pesu - imurit, joissa on pesutoiminto, ovat aina parempia kuin mallit, joissa sitä ei ole.
 • Jos robotti on pesevä, sitä voidaan käyttää myös parketin tai muun lattian märkäpuhdistukseen.
 • Ohjaus - älykkyys on edelleen etu, mutta se on melkein välttämätön ominaisuus. Ainoa vaihtoehto - erittäin mukava kauko-ohjaus.
 • Imuteho - mitä suurempi, sitä parempi. Voimakkaasti imuroiva imuri selviytyy helposti pölystä ja liasta.
 • Huomaa kuitenkin, että voimakas imuteho aiheuttaa enemmän melua ja tyhjentää akun nopeammin.
 • Pölyn ja lian kapasiteetti - mitä suurempi, sitä enemmän tilaa on lemmikkieläinten karvoille tai muulle kodin lialle.
 • On kuitenkin huomattava, että kun kerääjän kapasiteetti kasvaa, laitteen koko yleensä kasvaa, mikä vähentää ergonomiaa.
 • On myös syytä ottaa huomioon älykkään ohjauksen tai imurin liikkeen säätelyn mukavuus ja/tai käytännöllisyys.
 • Tutustu, voitko ohjata imuria manuaalisesti, opitko sen itse huoneen kartasta, kuinka korkealle se voi kiivetä (mattojen tai korokkeiden takia), voitko estää sen ajamasta tiettyihin alueisiin sovelluksen tai virtuaalisten seinien avulla.

Napsauttamalla robotti-imurin kuvaa tuotekatalogissa, sinut ohjataan yksittäisen tuotteen sivulle, jossa näet paitsi tärkeimmät tekniset tiedot, myös saat tietää, mitä muut Bigboxin asiakkaat ajattelevat tästä mallista. Aloita arvostamaan aikaasi ja huolehdi kodistasi mukavammin, älykkäämmin ja helpommin - auttamaan sinua on automaattinen robotti-imuri