Tietoa
Tuoteluettelo

Action kamera

Bigbox.fi verkkokauppa Action kamera jota myy yksi suosituimmista valmistajista - GoPro, Hikvision, GoXtreme, SJCAM, Denver. Action kamera hinta(t) alkaen 9,59 €. Bigbox.fi:ssä on yli 170 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Toimintakamerat

Aktiivisiin ulkoiluhetkiin, matkustamiseen tai jopa äärimmäisiin urheilulajeihin ja unohtumattomien hetkien tallentamiseen kannattaa hankkia toimintakamera. Bigbox-verkkokaupasta voit ostaa uusimmat ja suosituimmat GoPro-toimintakamerat sekä Denverin, Garminin, Sonyn, Xiaomin, Mion ja monien muiden valmistajien kameroita sekä niiden tarvikkeita.

Kuinka valita paras toimintakamera? Koska tuotekatalogissa on kymmeniä tai jopa satoja erilaisia tuotteita, aloitteleville tai uutta kameraa etsiville ostajille auttavat kätevät tuotefiltterit sekä lajittelun ja vertailun työkalut. Niitä käyttämällä voit nopeasti rajata hakua vain sopivimpiin ja tarpeitasi parhaiten täyttäviin kameroihin, ja vertailutyökalu auttaa näkemään, mikä vaihtoehdoista on paras toiminta- tai urheilun tallentamiseen.

Aloita valintaprosessi hyödyntämällä filttereitä ja rajaa hakuasi. Voit suodattaa tuotteita esimerkiksi hinnan, valmistajan, tallennusresoluution ja muutaman muun teknisen kriteerin perusteella. Sen jälkeen, kun haku on rajattu, voit klikata kiinnostavan kameran kuvaa, nähdä yksityiskohtaiset tuotekuvat, vertailla toimitusaikoja ja teknisiä ominaisuuksia. Jokaisen katalogissa olevan tuotteen kohdalla on myös pyöreä piktogrammi, jossa näkyy toimitusaika.

Paras toimintakamera voi tallentaa kuvan mahdollisimman korkealla resoluutiolla ja kuvataajuuksilla. Vaikka monille, erityisesti aloittelijoille, sopivatkin edullisemmat perinteiset 1080p/30fps (Full HD, 30 kuvaa sekunnissa) tallentavat kamerat, korkealaatuisen kuvan haluavien kannattaa katsoa ainakin 1440p- tai 2K-resoluutioon sekä parhaimmillaan 4K:seen ja sitä korkeampiin toimintakameroihin päin. Ne välittävät värit tarkemmin ja näyttävät paremman kuvan minkä tahansa näytön kautta. Lisäksi nopeatempoisissa kuvauksissa, kuten tapahtumissa ja lyhytelokuvissa, kuvataajuus saattaa olla jopa tärkeämpi kuin resoluutio. Suosittelemme myös harrastajille valitsemaan kameran, joka kykenee tallentamaan korkealaatuista kuvaa vähintään 50-60 kuvan sekuntinopeudella. Näin saat yksiselitteisesti parhaan kuvanlaadun. Valitessa kiinnitä myös huomiota siihen, onko kamera kosteutta ja vettä kestävä. Useimmat rungot ovat tiiviitä ja kosteudelta suojattuja, mutta eivät kaikki, joten ole tarkkana tuotteita valitessasi.

Toimintakameroita kiinnitetään yleensä kypärään urheillessa, pyörän runkoon tai muihin paikkoihin, joista näkee parhaiten tapahtumat. Tuotekatalogissa on myös tarvikkeita, kuten koteloita, suojia, latureita ja muita tarvikkeita, jotka voivat olla tarpeen missä tahansa käyttötilanteessa.